1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 16:30

15.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř nakonec zabodovala


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po několika zápasech nastoupili konečně v kompletní sestavě. Přesto to byli hosté, kteří první čtvrthodinu hráli aktivně, s vidinou záchrany v soutěži, a byli to právě oni, kteří se dostali do první velké příležitosti, kterou nevyužili. Poté začali hrát domácí. Byli kombinačně lepší, podařilo se jim vytvořit tři 100%tní šance, které zlikvidoval hostující brankář. A tak se do kabin odcházelo za nerozhodného výsledku.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí s pěti změnami v sestavě. Na kvalitě jejich hry to nic nezměnilo a dostali se do vedení. Hostům nezbylo nic jiného, než otevřít hru a přidat v aktivitě, protože k záchraně potřebovali zvítězit. To přineslo ovoce a hned za 2 minuty vyrovnali a dokázali si ještě vytvořit řadu šancí, které neproměnili. O svém vítězství rozhodli až v 89 minutě z penalty.



Ohlasy k zápasu



FK Pustiměř
Pavel Holub (asistent trenéra Pustiměře): Ani po utkání stále nevíme, jakou máme šanci udržet se v okresním přeboru. Přesto všechno jsme do utkání šli s tím, že na hřišti uděláme maximum pro to, abychom si udrželi 11 příčku tabulky. Osobně jsem se těšil na oboustranně bojovný a atraktivní zápas, ve kterém budou domácí chtít odčinit vysokou porážku z minulého kola a my, že se porveme o kýžené vítězství a necháme na hřišti duši. Nestalo se tak, ba naopak jsem byl z průběhu zápasu otrávený. Jedna věc se ale ukázala v plné nahotě. Podobně jako v předchozích dvou kolech jsme byli opět tragičtí ve finální fázi a s takovýmto výkonem nemáme v okrese co dělat.



Sestavy


TJ Sokol Dědice
P. Staníček [-] - T. Sochor [-] , P. Jenáček [-] , L. Šmerda [-] , J. Sychra [-] - M. Höfer [-] , L. Novák [-] , M. Rusňák [-] , J. Svoboda [-] - M. Lukášek [-] , M. Höfer [-]

FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] (35. P. Holub [-] ) - J. Kudýn [-] , M. Švehla [-] , M. Rozehnal [-] , L. Kučírka [-] - V. Smékal [-] (46. J. Kotulán [-] ) , J. Kudýn [-] , P. Spodný [-] , Z. Pořízek [-] (65. J. Brandýs [-] ) - M. Smejkal [-] (81. J. Kudýn [-] ) , M. Jelínek [-]

Místo: Dědice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.