Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice senzačně porazily Vodníky a připisují si první výhru


Branky


0

Hráči domácích Litic dokázali překvapit tabulkově silnějšího soupeře z Vodních staveb. Díky povedenému prvnímu poločasu získávají první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí do zápasu vstoupili velmi aktivně. Fanoušci Litic mohli být z výkonů svých hráčů velmi spokojeni. Už ve 2. minutě domácí skórovali. Přihrávku do šestnáctky zpracoval Kovařík, ten posunul na Michala Formana, který neomylně umístil míč do sítě – 1:0. Litice brzkým vstřeleným gólem dokázali Vodníky zaskočit. Hosté, ač tabulkově výš, nedokázali držet s domácími krok. Z tlaku na bránu vytěžil druhý gól Pavel Vacek, který po kombinaci s Kovaříkem vystřelil před šestnáctkou, brankář Dvorský sice stál na správném místě, prudkou střelu ale neudržel a míč pustil za čáru – 2:0. O třetí trefu Litic se postaral sám Jaroslav Kovařík, po rozehrávce se chopil balonu, obehrál obranu Vodních staveb a znovu rozvlnil síť hostí – 3:0. Do konce první půle už žádný gól nepadl, k vidění byl fotbalový koncert Litic. Vývoj utkání jakoby neodpovídal postavení v tabulce. Domácí šli do šaten za tříbrankového vedení.

Druhý poločas

V druhé půli ale Litice zaspaly. Domácí nedokázali udržet tempo a jakoby se spokojili s výsledkem, už nebyli tolik aktivní. Z šancí Vodních staveb vytěžil gól Michael Štolka, ten v 55. minutě překonal gólmana Tihlaříka a snížil na 3:1. I po prvním inkasovaném gólu domácí nezvýšili aktivitu. Další gólový střelec byl proto znovu z řad hostí. V 73. minutě se trefoval Jiří Haišman, který rozvlnil síť domácích a snížil manko na rozdíl pouhého jednoho gólu – 3:2. Litice pochopily, že by měly zvýšit aktivitu, tak se i stalo, hostující celek ale pořád hrozil. Domácí dokázal uklidnit až v 87. minutě Lukáš Fořt, kterému po dlouhém výkopu dobře sedl míč a propálil hostujícího gólmana – 4:2. Tím se však gólový zápis neuzavřel, v 89. minutě se totiž znovu trefili Vodníci, Jiří Haišman přidal svůj druhý gól a znovu zápas zdramatizoval – 4:3. Jenomže na dorovnání už nebylo dost času. Litice si tak odvážejí první výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves: První půle to byl z naší strany fotbalový koncert. Diváci byli nadšení. Druhý poločas jsme ale nezvládli, nechali jsme soupeře hrát a jen díky štěstí jsme dokopali vítězství.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - O. Kollros [-] (55. J. Rojík [-] ) , J. Krejcar [-] , J. Kanta [-] , J. Kovařík [-] , P. Vacek [-] , L. Fořt [-] , V. Švábek [-] (77. D. Nevečeřal [-] ) , L. Kindl [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] (46. Z. Wočadlo [-] ) - J. Krušina [-] , J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] , M. Novák [-] - M. Pavlíček [-] (46. J. Haišman [-] ) , V. Kolář [-] , M. Štolka [-] , M. Peroutka [-] - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] -

ŽK: 40. O. Kollros , 61. L. Fořt , 61. L. Kindl - 63. M. Peroutka , 69. J. Větrovský .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Švantner František - VENTURA Ivo (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.