Křelovice zaváhaly a nabídly hráčům Kozolup první místo


Branky


6. A. Pašek , 75. J. Nový - 91. L. Kyprý (p.)
0

Ledce doma poprvé bodovaly naplno

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích nastavil zbytek zápasu

Domácí vlétli do zápasu velmi aktivně a již v šesté minutě se prosadili hezkou kombinační akcí. Mareš přihrál na Paška, který vystřelil, míč se k němu vrátil a na podruhé už se nemýlil - 1:0. Poté se hra postupně vyrovnala, domácí se dostali k několika střeleckým pokusům, avšak žádný svůj cíl nenašel. I Křelovice si vypracovaly pár šancí, avšak dopadly stejně, jako ty domácí a tak se šlo do šaten za stavu 1:0.

Opatrný a vyrovnaný druhý poločas

Ve druhém poločase se pokračovalo v trendu nastaveném v první části. Hrálo se jak se říká od vápna k vápnu, ale za něj se moc žádní hráči nedostávali a když už se to povedlo úspěch v podobě branky to nepřineslo. Až čtvrt hodiny před koncem se povedlo rozvlnit brankovou síť podruhé a byli to opět domácí. Ondra Tupý vyslal střelu a na správném místě na dorážku stál Jirka Nový - 2:0.Těsně před tím, než rozhodčí zápas ukončil pískl faul na Tyra ve vápně a Křelovice dostaly možnost penalty, z které se nemýlil Luděk Kyprý.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Marek Matějka: Myslím, že jsme byli celý zápas lepší, i díky rychlému gólu jsme vyhráli.

TJ Jiskra Křelovice
Pavel Kotalík: Nekompromisní, tvrdý zápas ve kterém měli domácí trochu navrch.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Karel - MAREŠ Jiří (N), STRNAD Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.