0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny potvrdily roli favorita v Kožlanech


Branky


0

Nečtiny se posuvají vzhůru tabulkou a již jsou druhé. Na dostřel pozice lídra se dostaly po vítězství s čistým kontem na půdě Kožlan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólman Švamberg měl dobře postavenou branku

Zápas celků z opačné strany tabulky. Na hřišti bylo znát kde se jaký tým v tabulce pohybuje. Hosté byli kvalitnější na balonu a vytvářeli si množství šancí. Onřej Plic vyslal krásný pas na Filapa Sochu, který prostřelil vše co mu stálo v cestě - 0:1. V další šanci se ocitl Polívka, který mířil až moc přesně a trefil spojnici tyče a břevna. Na domácí obranu se valily útoky i nadále. V další šanci trefil Socha břevno a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Chycená penalta zmařila domácím šanci na body

Druhý poločas se prakticky odehrával v duchu toho prvního. V dalších šancích se postupně objevil nejprve Socha, který znovu trefil tyč a následně trefil brankovou konstrukci také Lejsek. Domácí dostali příležitost na vyrovnání v podobě penalty za ruku ve vápně po střele Jíchy, ovšem nabídkou pohrdl Kulhánek. Chvíli na to neuspěl ani Štrunc sám před brankařem.Pět minut před koncem mohl srovnat Šnajdr, trefil však jen břevno a z dorážky neuspěl ani Štrunc. Tři minuty před koncem utkání putoval míč po trase Polívka - Pekarovič a na konci akce stál znovu Socha, který dal výsledku konečnou podobu na 0:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Myslím, že jsme minimálně na bod dosáhnout mohli, ale neproměňujeme šance.

TJ Nečtiny
Václav Polívka: Zasloužená výhra, také díky chycené penaltě za stavu 0:1.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Štrunc [-] , J. Jícha [-] (70. J. Švamberg [-] ) , J. Vlček [-] , L. Frank [-] - D. Denk [-] (46. V. Lehner [-] ) , J. Šnajdr [-] , J. Špaček [-] , M. Kulhánek [-] - P. Jícha [-] , J. Hromada [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - M. Alexi [-] , L. Brada [-] (65. V. Šedivec [-] ) , V. Šojsl [-] , F. Socha [-] , V. Polívka [-] , O. Plic [-] , L. Lejsek [-] , M. Hlous [-] , P. Bock [-] , Z. Bittermann [-]

ŽK: 57. M. Alexi , 71. V. Šedivec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - MACÁK Milan (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.