Nečtiny se štěstím využily zaváhání Kozolup a bodově se dotáhly


Branky


2

V atraktivním útočném utkání viděli diváci dvě penalty a množství šancí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Extra rychlý nástup do utkání

Domácí se s ničím nepárali a vstoupili do utkání rychlostí blesku. Ve čtvrté minutě využil obrovské chyby obrany Luboš Brada a otevřel skóre - 1:0. Dvě minuty poté se míč sunul po ose Kamínek - Polívka, který centroval a přesně našel hlavu Filipa Sochy - 2:0. Bleskový nástup na malou chvilku paralizoval hosty. Ale už po čtvrt hodině se oklepali a začali předvádět útočný tlak. Domácí přestali stíhat a útoky se na ně valily jeden za druhým. Po půl hodině dostali hosté možnost penalty za faul ve vápně. K penaltě se postavil Novák, ale Arnet ho vychytal. Promrhanou příležitost měli za osm minut možnost napravit - další faul ve vápně = další penalta. Tentokrát si balon na puntík postavil Kubínek, ale i jeho Arnet vychytal.

Bezvěrov tlačil, ale Arnet mužem zápasu

I ve druhé půli se tlačili hosté do útoku ve snaze s utkáním něco udělat, ovšem jejich šance neomylně zastavoval golman Arnet. Domácí se do šancí moc nedostávali a když tak Brada zakončoval mimo branku. Branky se nakonec přeci jen hosté dočkali. Šest minut před koncem překonal Arneta hlavou Hlavatý po centru Hejkala. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Václav Polívka: Derby, které je vždy těžké. Rozhodli jsme nástupem a potom nás zachraňoval golman Arnet.

TJ Sázavan Bezvěrov
Pavel Šulc: Prospali jsme začátek, ale po zbytek zápasu jsme byli lepší.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - PASCH Stanislav (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 10. 2016 18:32
Souhlas s Jardou,na utkani jsem nebyl,ale hoste pry fotbalovejsi,Arnet excelentni,rozhodci velmi dobry vykon,kulisa bourliva nekdy az za hranou,pocitaji se ale branky a proto jsou body doma...
24. 10. 2016 06:27
výkon gólmana domácích Arneta byl dnes mimořádný.Chytil 6 gólových střel včetně dvou pokutových kopů...Jinak od 20´ hosté byli výrazně lepší a rozhodlo neproměňování jejich šancí...