1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov jen těsně porazil Hunčice


Branky


0

Snad všichni experti volili "1". Dost tipérů tvrdilo, že Slavia doma "rozdrtí" svého soka. Vyhrála. ale "pouze" 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padl jedinný gól

 Slavia šla do utkání jako favorit a čekalo se od ní dost vstřelených branek. Ale Hunčice kousaly a nic domácím nedarovali.

 

 Ve dvacáté minutě šli přeci jenom fotbalité TJ Slavia Úněšov do vedení, když se povedlo Janu Šebekovi, záložníkovi s číslem čtrnáct na zádech překonat gólmana.

 Pak ještě jeden zápis do statistik zápasu obstaral Erik Eger, ketý obdržel žlutou kartu.

 

 To bylo ale z první půle všechno..

Žádná změna skóre

 Druhá pětačtyřicetiminutovka nám nepřinesla žádou vstřelenou branku, ani žádnou žlutou, natož tak červenou kartu. Objevovaly se nějaké náznaky šancí, někdy dokonce i šance samotné, ale chybělo tomu ono koření fotbalu, tedy gólové prosazení.

 

Hunčice se sice snažily, ale nedokázaly překonat obranu soupeře. A když už se jim to povdlo, nedokázaly překonat gólmana. Zápas mezi TJ Slavií Úněšov a TJ Sokolem Hunčice tedy skončil výhrou Úněšova a to tí nejmenším gólovým rozdílem, jaký lze mít. Domácí vyhráli 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
.: Naštěstí jsme vyhráli. Bylo to sice jen o jednu branku a soupeř měl nějaké šance, ale myslím, že to byla zasloužená výhra. Asi si i zasloužili dít gól, ale jsem ráf, že to tak nedopadlo.

TJ Sokol Hunčice
.: Oba jsme měli 3 body před zápasem, takže víttěz šel do vrchních pater tabulky. Ikdyž nám tipující hráči a fanoušci nedávali moc šancí, chtěli jsme je překvapit. Nevyšlo to o jeden gól, což pokaždý zamrzní no.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - M. Mižár [-] , E. Eger [-] , D. Šura [-] , Z. Hlous [-] - M. Mižár [-] , T. Janda [-] , D. Randa [-] , P. Nechutný [-] - P. Eger [-] , J. Šebek [-] -

TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - J. Konarski [-] , J. Voith [-] , M. Šimáček [-] , V. Brábník [-] - J. Telekeš [-] , D. Huml [-] , P. Hanzlíček st. [-] , M. Zeman [-] - P. Hanzlíček ml. [-] , T. Remeš [-]

ŽK: 35. E. Eger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - MIŽÁR Miroslav (N), ČUCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.