Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd dostal doma pětku od Manětína


0

Domácí nezvládli duel s Manětínem, po čtvrt hodiny hry již museli dohánět dvoubrankové manko a ve výsledku z toho byl výsledek 1:5.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 pro hosty

Manětín se začíná v posledních kolech rozjíždět... Formu potvrdil i proti Baníku...

Zápas začalk z ostra, už v šesté minutě zásluhou Turečka šli hosté do vedení. Jednobrankový náskok moc dlouho nevydržel, ale srovnání stavu se diváci nedočkali - naopak. V sedmnácté minutě zásluhou M. Turečka (jeho druhá trefa za čtvrt hodiny!) se náskok zdvojnásobil!

Po této brance se hra vyrovnasla a byly k vidění šanc i na druhé polovině hřiště... Ale domácí se prosadit nedokázali. Naopak hosté těsně před pauzou vyrovnali! V e 40. minutě se o to postaral Jiří Barchanski a bylo to už 3:0!!

Snížení a pojistka v závěru

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupil Kamenný Újezd se změnou v sestavě, do hry se dostala posila Antonín Los...

 

Ve druhén polovině zápasu se konečně prosadil také Kamenný Újezd. V 66 minutě se do rány opřel Marek Sochor a dal tak naději domácímu celku!

 

Jenomže tu v zápětí hosté pohřbili. Nejprve dal gól v 75. M. Tureček, který tak zkompetoval hattrick!!! Tureček hraje v této sezóně skvěle a ukazuje, že se na něj může jeho tým stoprocentně spoléhat i v následujících kolech!

V zápětí ho gólově napodobil Petr Sekerák, který dával na konečných 1:5 pro Manětín! To se psala devadesátá minuta zápasu a o vítězi tak bylo rozhodnuto. Manětín bere 3 body a stoupá vzhůru!



Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
L. Schejbal [-] - J. Jánský [-] (43. M. Hajduk [-] ) , M. Krbeček [-] , V. Fišer [-] , M. Kraut [-] - L. Polák [-] , P. Hošek [-] , M. Laub [-] (46. A. Los [-] ) , M. Sochor [-] - F. Krúpa [-] , P. Štýs [-] (80. J. Kovařík [-] )

TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - L. Tintěra [-] , P. Zelenka [-] , P. Souček [-] (55. J. Suja [-] ) , J. Charvát [-] , M. Tureček [-] , J. Kala [-] , R. Vandrovec [-] , V. Kopelent [-] , J. Barchanski [-] , P. Sekerák [-]

ŽK: 51. V. Fišer - 5. J. Kala , 26. P. Zelenka , 71. V. Kopelent .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Votruba Jiří - NETRH Milan (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.