1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany nedokázaly využít své šance a musely se spokojit s bodem


Branky


0

Ve svém úvodním zápase v Krajském přeboru naráželi hráči Libčan na gólmana Kostelce Jana Rolejčka, který pochytal spoustu šancí, a výrazně tak přispěl k dvoubodovému zisku svého týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas se odehrával převážně v režii domácího týmu. Libčany byly dravější, aktivnější a snáz se dostávaly do šancí. Kostelci se hra příliš nedařila a hosté domácího gólmana Jiřího Maška příliš neprověřili. O poznání více práce měl na druhé straně brankář Jan Rolejček, který musel být neustále na pozoru a dvěma bravurními zákroky nakonec držel bezbrankové skóre. Kostelec se v prvním poločase nedokázal nebezpečnému soupeři vyrovnat a hosté mohli děkovat především svému brankáři, díky kterému zůstal bezgólový stav až do konce první půle. 

Kostelečtí se dotahují na soupeře

Ve druhém poločase se hra začala vyrovnávat a více do hry se dostávali i Kostelečtí. Libčany ale i nadále hrozily a vytvářely si na polovině soupeře nebezpečné šance. Neprůstřelnost brankáře Jana Rolejčka domácí nakonec porušili po hodině hry, kdy se prosadil záložník Jaroslav Hubička. Libčanům se ale v následujících minutách nepovedlo přidat další pojišťující branku, místo toho se čím dál více osmělovali Kostelečtí, kteří si nakonec došli pro vyrovnání, když v sedmdesáté páté minutě skóroval Lukáš Říha. Ve zbytku základní hrací doby už se hrálo vyrovnané a otevřené utkání, které mohlo rozhodnout jediné zaváhání. To ale nepřišlo, a zápas tak dospěl do penalt.


 

V penaltovém rozstřelu se znovu činil hostující gólman Jan Rolejček, díky kterému si hosté odvezli dvoubodový zisk za rozstřelovou výhru 3:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jan Schejbal - předseda SK Libčany: Na vyložené šance jsme vysoko vyhráli což nám nebylo nic platné. Brankář Rolejček byl pro nás k nepřekonání, což dokázal i v penaltové loterii. V prvním kole jsme určitě ztratili dva body.




Sestavy


SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , P. Jiřík [-] (66. B. Pilný [-] ) , R. Kollár [-] (80. J. Mádlo [-] ) , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] , A. Polyakov [-] (70. S. Libřický [-] ) , M. Černý [-] , J. Rutsch [-] (88. O. Karanský [-] ) , M. Mařas [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , J. Kvasnička [-] (67. L. Plocek [-] ) , M. Klouda [-] , L. Říha [-] (82. D. Marek [-] ) , D. Krupka [-] (65. J. Švandrlík [-] ) , M. Novák [-] (61. M. Cvejn [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , P. Klapal [-]

ŽK: 16. T. Kabeláč - 18. P. Klapal .
Počet diváků: 321. Rozhodčí: Fišer Pavel - JANEČEK Štěpán, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.