Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Březníku se body dělily


Branky


0

Fotbalisté Březníku se v zápase proti hrotovické rezervě rozdělili zhodně o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu se trefil hostující Škoda

Sousedy v tabulce svedl zápas Březníku s Hrotovicemi. Ty v minulém kole předvedly fantastický obrat třemi góly v závěrečné desetiminutovce proti Smrku. Březník si zase přivezl nepopulárního bůra proti Koněšínu. V loni skončil jejich zahajovací zápas sezóny výhrou Hrotovic v poměru 2:1. Domácí hráli opět v poslepované sestavě a poločasový výsledek 0:1 byl pro ně ještě hodně milosrdný. O jediný gól se po mnoha nevyužitých šancích hostů postaral Luboš Škoda -0:1. Hrotovice, posilnění o hráče z Ačka, domácí jasně přehrávali a vytvářeli si dobré brankové příležitosti, které však umě likvidoval výborně chytající Zedníček.

Domácí dokázali vyrovnat

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu a Zedníček opět likvidoval dobré střely Hrotovických. Domácí se pak nadechli k bojovnému závěru a vydřeli vyrovnávající gól, když Libor Rybníček vybojoval ve vápně míč a vracel zpátky Vérostovi, který z první placírou poslal padáček za záda bezmocného Hutaře -1:1. Hosté si ke konci vytvořili platonický tlak, ale nebylo jim dnes střelecky přáno. Oba týmy si rozšířili bodové zisky na čísle dvanáct. K poslednímu zápasu zajíždí Hrotovice opět na venkovní hřiště na půdu silného Koněšínu a Březník opět přivítá na svém hřišti Radkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: Hráli jsme opět v poslepované sestavě a poločasový výsledek 0:1 byl pro nás ještě hodně milosrdný. Hosté, posilnění o hráče z Ačka, nás jasně přehrávali a vytvářeli si dobré brankové příležitosti, které však umě likvidoval výborně chytající Zedníček. Druhý poločas se odehrával v podobném duchu a Zedníček opět likvidoval dobré střely Hrotovických. Naši se pak nadechli k bojovnému závěru a vydřeli vyrovnávající gól, když L. Rybníček vybojoval ve vápně míč a vracel zpátky Vérostovi, který z první placírou poslal padáček za záda bezmocného Hutaře. Hosté si ke konci vytvořili platonický tlak, ale nebylo jim dnes střelecky přáno."

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Měli jsme dnes vyhrát. Byli jsme lepším týmem. Domácí ze dvou šancí dali jeden gól. My jsme zase spoustu šancí neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [10.0] - D. Břoušek [-] , L. Babčan [-] , M. Stříž [-] - T. Vyskočil [-] , J. Krupička [-] , L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] (28. M. Sýkora [-] ) - J. Trojan [-] , D. Vérosta [-] , J. Musil [-] -

Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - J. Dufek [-] , M. Horák [-] , M. Růžička [-] , Z. Kovář [-] (54. A. Kovář [-] ) - J. Sláma [-] (59. J. Virgl [-] ) , T. Hadraba [-] , L. Škoda [-] , R. Novák [-] - M. Blatný [-] , J. Novák [-] -

ŽK: 69. D. Břoušek - 53. J. Sláma , 73. J. Virgl , 86. J. Novák .
Hráči zápasu: V. Zedníček , M. Stříž - M. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OŠMERA František - STANĚK Jaroslav (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.