Rovečné se rozešlo s Doubravníkem remízou


Branky


1

V domácím prostředí se Rovečnému daří. Všech dosavadních sedm bodů vybojovali hráči právě doma. S bodovým ziskem proti ambicióznímu soupeři jsou domácí spokojeni. Doubravník si remízou udržel postavení ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Bezectný zařídil domácím jednobrankový náskok

Doubravník do utkání nastoupil částečně v improvizované sestavě kvůli hodům v nedalekém Olší a s až 4. náhradním gólmanem v bráně. Utkání začal Doubravník aktivněji a vytvořil si několik brankových příležitostí. Domácí Rovečné hrálo pouze stylem "kopni a běž". Takto se domácí dostali do dvou samostatných úniků, kde první mířil mimo branku, druhý ke smůle hostů, ale dokázal Martin Bezectný v 37. minutě proměnit. Domácí tedy odcházeli do kabin spokojenější s vedením 1:0.

Hostující Vojtěch Smutný otočil, poslední slovo si vzal domácí Martin Dlouhý

Ve druhé půli Doubravník zvýšil úsilí a dokázal po dvou gólech otočit průběh utkání. Svoji pětiminutovku snů prožil hostující Vojtěch Smutný, který dokázal dvěma slepenými góly otočit průběh utkání - 1:2. I po tomto obratu Doubravník nepolevil a především Miroslav Vojta mohl nejednou zvýšit vedení. Ke konci utkání se projevila absence doubravnické brankářské jedničky a po nešťastném přeskočení míče přes nohu hostujícího stopera Karla Vojty dokázal vyrovnat Martin Dlouhý. V 79. minutě byl tedy stav 2:2, který i přes náznaky šancí na obou stranách vydržel až do konce.



Ohlasy k zápasu



FK Doubravník
Marek Sommer: Při zranění našich dvou gólmanů a pracovní vytíženosti Borise Konvalinky musel do brány nastoupit Tomáš Beran. V zápase jsme opět nevyužili spoustu příležitostí a proto si odvážíme pouze jeden bod.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Ondráček [-] (89. D. Dobiáš [-] ) , P. Žila [-] , M. Bezectný [-] , V. Dlouhý [-] , K. Jančík [-] (78. M. Petr [-] ) , T. Prudký [-] , L. Mikulčický [-] , J. Šenkýř [-] , M. Hofírek [-] (19. M. Dlouhý [-] )

FK Doubravník
T. Beran [-] - O. Müller [-] , T. Csizmár [-] , M. Vojta [-] , A. Zadražil [-] , V. Smutný [-] , K. Vojta [-] , V. Čepička [-] , M. Jedlička [-] , J. Slámečka [-] , S. Balák [-]

ŽK: 76. T. Prudký - 83. M. Sommer , 89. K. Vojta .
Hráči zápasu: P. Večeřa - V. Smutný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - FOUSEK Jan (N), MRÁZ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.