Bobrová B překvapivě udolala Doubravník


Branky


17. M. Srnský , 24. M. Kratochvíl (p.)
0

Největším překvapením 5. kola se stala porážka doposud suverénního Doubravníku na hřišti rezervy Bobrové, pro kterou to byly naopak první body v novém ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení 2:0

Po úvodní oťukávací čtvrthodině udeřili jako první domácí, když se z dorážky prosadil Miloš Srnský - 1:0. Zanedlouho poté, přesně ve 24. minutě, dostali domácí velkou příležitost k navýšení svého náskoku v podobě pokutového kopu. Martin Kratochvíl dokázal míč umístit přesně mimo dosah hostujícího brankáře Konvalinky - 2:0.

Tomáš Flek dokázal udržet čisté konto

V druhé půli se hra odehrávala spíše ve středu hřiště. Domácí pozorně branili a hrozili spíše z brejkových situací. Obrovskou šanci na zvýšení náskoku měl Martin Kratochvíl, ale svůj druhý pokutový kop v zápase neproměnil a nechal tak vyniknout Borise Konvalinku v brance hostí. Všechny náznaky hostí na kontaktní branku spolehlivě řešil výborný Tomáš Flek v brance domácích. Hostům se tedy i přes velkou snahu nepodařilo zápas zdramatizovat a díky efektivitě v zakončení tedy zůstaly všechny body doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský - hrající trenér: Ve vyrovnaném utkání jsme si vypracovali více brankových příležitostí a dvě z nich jsme dokázali proměnit.

FK Doubravník
Michal Jedlička - místopředseda: Utkání hrané na velmi pěkném hřišti, bohužel zvládl lépe domácí tým, díky výborné taktice i ne zcela objektivnímu rozhodčímu, ale především kvůli naší nemohoucnosti v koncovce a výbornému brankáři domácích. Doufám že se z prohry poučíme a příště zvítězíme.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - CHRÁST Aleš (N), KRATOCHVÍL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.