Ve šlágru kola uspěla Polnička nad Doubravníkem


Branky


0

 

Domácí Polnička dokázala využít zaváhání Rozsoch B a na druhém místě tabulky nyní ztrácí pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali do poločasu otočit

Utkání začalo aktivněji od domacích. Již ve třetí minutě se k míči dostal Jiří Víška, který nahrával na levou stranu na Neubauera a ten pod sebou našel Kuřátka, který ale minul. Ještě v páté minutě vystřelil domácí útočník Štíbal z 30 metrů, ale střela skončila v náručí brankáře Konvalinky. Poté aktivitu převzali hosté. V 6. minutě se Ondřej Müller na rohu malého vápna dostal k míčí a zakončoval, ale domácí brankář Martin Chyba jeho střelu přečetl a vyrazil. V 8. minutě byl opět u míče Müller, který přihrávkou pod sebe pobídl ke střele Miroslava Vojtu, ale ten minul brankovou konstrukci. Po faulu domácích se zahrával přímý kop, nejvýše vyskočil hostující Miroslav Vojta, ale jeho střela mířila mimo tři tyče. Až v 18. minutě se podařilo domácím opět zahrozit, kdy v závaru ve vápně se k zakončení dostal Štíbal, avšak jeho střela skončila na hostující obraně. Ve 20. minutě po chybě domácího obránce Moravce se k míči dostal hostující Michal Jedlička, přihrál Smutnému, jehož střela zazvonila o tyčku. Ve 24. minutě rozehrál roh hostující Smutný na nabíhajícího Karla Vojtu, ale domácí obrana dokázala jeho střelu vytěsnit na další roh. Poté hosté během minuty měli další čtyři rohy, ze kterých ale nic nevytěžili. V 27. minutě hosté po faulu domácího obránce Karla Koblížka zahrávali přímý kop. K exekuci se postavil Miroslav Vojta, ten přestřelil zeď a jeho střela skončila na domácím brankáři, ten ale prudkou střelu vyrazil pouze před sebe a první k míči se dostal hostující Ondřej Müller, který se nemýlil - 0:1. Domácí chtěli branku odčinit a hned v 28. minutě z kraje obrany nahrával Tomáš Litochleb na Jakuba Štíbala a ten z 25 metrů trefil tyčku. Ve 30. minutě se k míči dostal domácí útočník Radim Kuřátko, unikal po kraji, dostal se do vápna, jednomu obránci nasadil jesle, druhému udělal kličku, ale jeho nahrávka pod sebe nenašla žádného dalšího domácího hráče, který by se dostal k zakončení. V 36. minutě po výkopu z ruky domácího brankáře Martina Chyby nejvýše vyskočil na polovině hostujících obránce Karel Vojta, ale k míči se dostal domácí Neubauer, který přihrávkou vybídl nabíhajícího Jakuba Štíbala, který střelou z hranice velkého vápna zakončil po zemi k pravé tyči - 1:1. Další akcí byla ve 40. minutě série hlaviček domácích hráčů. Karel Podloucký našel Jakuba Štíbala, který z dvaceti metrů vystřelil na hostujícícho brankáře Konvalinku, jemuž střela propadla a od jeho pravé tyče se odrazila do brány - 2:1.

Rychlý gól domácích, kteří si dokráčeli pro vítězství

Začátek druhého poločasu začal aktivněji od domácích, kde se hned v 46. minutě ujmul míče domácí Víška, ve vápně našel Neubauera, k míči se dostali hostující obránci, ale zahráli rukou. K exekuci pokutového kopu se postavil Jiří Víška a proměnil - 3:1. V 49. minutě prošel Miroslav Vojta přes kraj hřiště až na střed, kde zakončoval. Jeho střela, ale mířila jen do náruče domácího brankáře. V 51. minutě zastavil hostující útok nedovoleným zákrokem za žlutou kartu Vítězslav Moravec. Následná střela z přímého kopu mířila jen do náruče domácího brankáře Chyby. V 52. minutě hostující Miroslav Vojta nahrál na kraj velkého vápna Smutnému, jehož střela mířila jen vysoko nad. V 54. minutě domácí zahrávali přímý kop, ke kterému se postavil Štíbal, nahrávku podél zdi vyslal Neubauera, který dokázal vybojovat míč, ale jeho střela úspěšná nebyla. V 62. minutě fauloval na hranici velkého vápna domácí obránce Litochleb. Nařízený přímý kop rozehrával hostující Miroslav Vojta, ale ani z této akce nevzniklo žádné ohrožení branky domácích. V 65. minutě hostující Smutný nahrával z pravé strany pod sebe na Müllera. Müller se dostal k zakončení, ale jeho střela se zastavila o domácí obranu. V 66. minutě fauloval 5m před vápnem domácích Neubauer. K přímému kopu se postavil hostující Karel Vojtal. Jeho střela se od břevna odrazilo mimo branku. V 68. minutě se po kombinační akci domácí Polničky postupně dostali k míči Kohout, Kuřátko, opět Kohout, který nahrál na Štíbala a ten zakončoval mezi tři tyče. Jeho další branka znamenala hattrick a změnu skóre na  4:1. V 75. minutě dostal domácí Kuřátko žlutou kartu za zdržování hry při svém střídání. V 76. minutě zahrával domácí Štíbal rohový kop, na který nejvýše vyskočil Jiří Víška, ten však hlavou zakončoval mimo branku. V 79. minutě se po nahrávce Neubauera dostal k zakončení Štíbal. Jeho první střela skončila na obránci, druhou střelu vyrazil Konvalinka a na brankové čáře definitivně zažehnal nebezpečí Miroslav Vojta. Hostující hráči se nevzdávali a neustále bušili do domácí obrany. V 84. minutě zatáhl za ruční brzdu domácí obránce Moravec a po obdržení druhé žluté karty šel předčasně do sprch. V 86. minutě předvedl domácí stoper Martin Podloucký sérii dvou vynikajících obraných zákroků a zamezil hostujícím útočníkům zakončit. V 90. minutě po faulu domácích se k přímému kopu postavil hostující Karel Vojta, jehož střela z 35 metrů skončila na břevně. Do konce utkání se již skóre neměnilo a konečný stav utkání zůstal 4:1 pro domácí Polničku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara - trenér: Dnes jsme byli lepším týmem. Soupeř hrozil pouze z brejků. Také dnes zahrála dobře naše obrana. Nejlepšími hráči utkání byli Jakub Štíbal a Martin Podloucký.

FK Doubravník
Marek Sommer: Po festivalu zahozených šanci a využitých brejcích soupeře, kdy proměnil vše co se dalo si odvážíme krutou porážku.



Počet diváků: 103. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - JŮNA Ladislav (N), TICHÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.