Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyčeves v domácím zápase porazila 4:2 Lužany.


0

První poločas byl v režii domácího mužstva. V druhém poločase se hra vyrovnala, ke konci utkání měli hosté více ze hry, ale i přesto se domácím  do závěrečného hvizdu podařilo udržet dvougólové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí 3:1.

 V posledním zápase podzimu domácí hráči byli odhodláni vyhrát a potvrdit tak postavení v tabulce. Od počátku zápasu domácí byli aktivnější a již ve 4. minutě se dostali do vedení zásluhou Tomáška. Vytvořili si převahu a bylo jen otázkou, zda se jim podaří střelecky prosadit. Měli dostatek brankových příležitostí, kdy zejména ty z kopaček Tomáška a Jezbery měly skončit v síti hostujícího týmu. Prosadili se ale až z následujících akcí, kdy ve 21. minutě našel centr Hochmana Tomáška a bylo to 2 : 0. Ve 27. minutě se prosadil Jezbera a výsledek 3 : 0 je tak trochu ukolébal. To vyvrcholilo, když svojí chybou darovali soupeři snížení na přijatelných 3 : 1. Do konce poločasu nemyčevští hráči byli stále lepším týmem, ale bohužel bez brankového efektu.

Nemyčeves dovedla zápas k vítěznému konci 4:2.

Do druhé půle domácí hráči vstoupili opět dobře a hned ve 47. minutě se prosadil Janků po přihrávce Jezbery. Bohužel ale i teď domácí hráči hned pět minut na to inkasovali branku opět po velké chybě a nedůslednosti. Od tohoto okamžiku se hra vyrovnala a z domácí strany nebyl vůbec projev ideální. Hosté se více tlačili před nemyčevskou branku a vytvořili si několik závarů. Naštěstí pro ně vše skončilo mimo branku nebo zasáhl brankář Hrdla popřípadě obránci. Měli několik útoků a náznaků, ale nic co by mohl skončit brankou. Závěr zápasu se odehrál spíše ve středu hřiště a před domácí brankou a tak domácí hráči byli rádi, že se konec utkání dostavil. Hodnocení ze strany domácích (trenér Roman Horna): musím konstatovat, že jsme zbytečně připustili komplikaci zápasu místo toho, aby jsme si poslední zápas a druhý poločas užili. Přesto bylo naše vítězství zasloužené a zisk tří bodů odstartoval oslavu posledního kopu, kde zejména kulturní pěvecké vložky stály za to.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman (trenér Nemyčevse): Celému týmu, všem kluků, kolegovi Zdeňkovi Řadovi, vedení klubu , vedení obce, obsluze občerstvení a našim věrným fanouškům děkuji za tento fotbalový půl rok. Odvedli jste dobrou práci , všichni. Nyní si odpočiňte a připravte se na tvrdou zimní přípravu, která je nutná pro jarní část soutěže.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (Lužany): Špatný laxní začátek zápasu domácím daroval zadarmo 3 góly a o utkání bylo skoro rozhodnuto. V druhé půli se hra zlepšila a byla vyrovnaná, kluci začali makat a vytvářet si šance, ale bohužel neproměnili a tak žádné body neodvezli. Domácím gratulujeme k půlmistru a těžko vybrat hráče zápasu, makal celý tým. S podzimní částí jsme spokojeni, škoda některých zápasů. Teď si odpočinout a v zimě zabrat v přípravě a ulovit nějakou posilu. Hlavně se hráči na marodce uzdraví.



Sestavy


TJ Sokol Nemyčeves
L. Hrdlička [-] - L. Jezbera [-] (76. T. Neuschl [-] ) , O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] (68. F. Vanda [-] ) , T. Trč [-] (90. J. Koldovský [-] ) , T. Tomášek [-] (83. L. Sajdl [-] ) , J. Janků [-] (85. P. Dobiáš [-] ) , L. Kolář [-] , J. Řada [-] , M. Ostrihoň [-]

TJ Sokol Lužany
M. Srb [-] - L. Ondráček [-] , M. Kaláb [-] , J. Folprecht [-] , T. Zich [-] , M. Hofman [-] , D. Kvasnička [-] (57. M. Vít [-] ) , T. Pozler [-] , S. Chudoba [-] , D. Jína [-] (68. J. Chlumský [-] ) , P. Tománek [-]

ŽK: 62. J. Folprecht .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Duřt Daniel - DOUŠA Tomáš, TRČ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.