2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým z Milíčevse prohrál s Hořicemi 2:3.


Branky


0

Očekával se zajímavý zápas a to se nakonec i potvrdilo, když začátek utkání patřil Hořicím a hráči Hořic nakonec odvážejí z Milíčevse všechny tři body do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice první poločas ovládly 0:2.

V třetí minutě postupuje Skalský z levé strany do vápna, jeho střela končí v boční síti. V desáté minutě vyjíždí po pravé straně R. Machek, následně centruje za obranu na Antoše, jehož střelu vyráží domácí golman přímo na Trejbala, který s tečí obránce vsítil první branku utkání 0:1. V 30. minutě si nabíhá za obranu Antoš, následně přihrává pod sebe na Skalského, ale i tato střela končí v boční síti. V 35. minutě ztrácí Kulhánek míč, ten získal domácí Rejha, který se prosadil až do vápna, ale místo zakončení ještě nahrává na zadní tyč, kde jeho spoluhráč netrefuje prakticky prázdnou branku hostů. V 37. minutě míří trestný kop domácích do zdi hostů. V 40. minutě fauluje Kulhánek Rejhu a vidi první žlutou kartu v utkání. Konec poločasu vychází hostům, Skalský nahrává pod sebe na Antoše, který si zpracoval do protipohybu obrany a zvyšuje na 0:2.

Zápas do vítězného konce dovedly Hořice a zvítězily 2:3.

V 53. minutě postupuje Kněžourek po levé straně, na jeho centr šel důrazně do souboje Skalský, čehož využil Nálevka a odražený míč umístil do sítě 0:3. V 57. minutě přichází povedená akce, Šlambera dává křižný balon do leva na Kněžourka, který dává ostrý balon do vápna a Skalský z první zvyšuje na 0:4, ale gol rozhodčí neuznal pro ofside Kněžourka. V 70. minutě ztrácí hosté na pravé straně míč, domácí dávají rychlý balon za obranu na Rejhu, který snižuje na 1:3. V 75. minutě ztrácí míč Skalský a domácí opět rychle rozehrávají na levou stranu, kde chybí náš obránce a střelou od břevna snížují již na 2:3. V 76. minutě Kulhánek lehce škrtl o Rejhu v souboji a vidí druhou ŽK a následně je vyloučen. Poslední šance zápasu přichází v 85. minutě, kdy se domácí tlačí po pravé straně do vápna, ale Tlustý výběhem zachraňuje a hosté si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Soupeř nás prvních dvacet minut přehrával, pak jsme s ním srovnali krok, ale po našich chybách u vápna jsme soupeři darovali góly. Druhou půli se nám podařilo snížit na 2:3. Ale ani proti desíti se nám nepovedlo srovnat výsledek. Takže tři body bral soupeř.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Děkuji trenérovi Zbynďovi Barešovi a klukům z dorostu za výpomoc a celému týmu za tři body. Za týden nás čeká první domácí utkání proti Žlunicím.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - M. Marhan [-] (46. J. Čapek [-] ) , J. Roman [-] , J. Berný [-] (51. V. Havelka [-] ) , J. Rejha [-] , M. Havránek [-] , M. Mach [-] , J. Roman [-] (65. P. Holman [-] ) , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - J. Kočí [-] , R. Machek [-] , V. Kulhánek [-] , O. Kramule [-] - J. Antoš [-] , J. Trejbal [-] (46. J. Kněžourek [-] ) , J. Minčák [-] (46. M. Sláma [-] ) , A. Šlambera [-] - M. Skalský [-] , T. Nálevka [-] (63. R. Tlustý [-] )

ŽK: 40. V. Kulhánek , 50. M. Skalský . ČK: 76. V. Kulhánek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Plíšek Martin - ŠAMKO Vladislav, ŠŤASTNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.