2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyčeves si v derby poradila s Milíčevsí 2:0.


Branky


0

Sousedské derby ve všech směrech naplňovalo magnet kola, protože vzdálenost obou soupeřů byla nepatrná, kldině mohl soupeř z Milíčevse přijet na kole.  Na derby se všichni po dlouhých letech těšili a očekávali velkou návštěvu a výborný zápas.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl.

Návštěva byla velice slušná a okolí hřiště bylo pěkně zaplněné, ale fotbal byl o něco slabší z obou stran. Šlo spíše o boj a nasazení v určitých momentech než o fotbalovou krásu. Přesto si Nemyčeves vypracovala v prvním poločase několik možností, ale bohužel bez brankového efektu. Hosté z Milíčevse ohrozili domácí branku jen sporadicky. Zápas byl dost vyhecovaný jak mezi hráči, tak hlavně mezi fanoušky a lavičkami. To ale tak trochu k derby patří a atmosféra pohltila většinu aktérů tohoto utkání. Mělo to emoce a náboj a škoda jen, že na konci první půle dostal zkrat hostující hráč Rejha, který se doslova prošel po Jakubovi Řadovi jako odvetu za přidržení a vzájemný pád na zem. Následovala červená karta, která domácím sice pomohla k početní převaze, ale nikoliv k výrazné převaze herní. Jakub Řada musel střídat a všichni doufají, že zranění nebude mít vážnější charakter. 

Druhý poločas rozhodly dvě rychlé branky domácího týmu.

V druhé půlce domácí Nemyčeves hned na počátku zaznamenala dvě branky v rozmezí 4 minut, kdy se nejprve trefil Sajdl po uvolnění Vojtěcha Řady a následně na to vysunul Pánek Hochmana a ten se nemýlil. Domácí hráči měli jsme ještě několik možností, ale kvalita hry podle jejich vyjádření upadla do průměru a tak si domácí hráči zápas jen pohlídali do konce hrací doby. Vyjádření domácích k zápasu: ,,Za tři body jsme rádi, ale musím otevřeně říci, že nejsem spokojen s celkovou hrou v zápase. Mám mnoho připomínek, které probereme s týmem a musíme se výrazně zlepšit do dalších zápasů.´´



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nemyčeves
Hochman Karel (hráč Nemyčevse) a funkcionář Nemyčevse: Zápas byl hodně o bojovnosti. Měli jsme nějaké šance, které jsme bohužel neproměnili. Po vyloučení hostujícího Rejhy za nesmyslné šlápnutí jsme převzali zápas do svých rukou a trpělivosti nakonec zvítězili. Zápas to byl těžký a jsme rádi za důležité tři body. Po utkání následovala oslava dvou našich hráčů, kteří slavili své narozeniny. Jednalo se o Tomáška a Koláře a já jim přeji ještě jednou touto cestou hodně zdraví, životního štěstí a radosti z fotbalu. Fanouškům děkuji za oba týmy. Vytvořili pěknou fotbalovou atmosféru a jak poznamenal jeden z našich hráčů, atmoška jak na lize.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - L. Sajdl [-] , O. Brett [-] (70. P. Dobiáš [-] ) , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] (70. F. Vanda [-] ) , J. Janků [-] (82. M. Ostrihoň [-] ) , V. Řada [-] , J. Řada [-] (46. L. Kolář [-] ) , M. Pánek [-]

FC VTJ Milíčeves
P. Ende [-] - J. Čapek [-] , J. Roman [-] (78. P. Holman [-] ) , V. Havelka [-] , J. Rejha [-] , M. Havránek [-] , M. Mach [-] , J. Roman [-] , J. Bursa [-] (78. J. Berný [-] ) , L. Novotný [-] , M. Roman [-] (46. M. Marhan [-] )

ŽK: 15. J. Janků , 58. K. Hochman , 75. F. Vanda - 18. M. Mach , 60. J. Roman , 80. P. Holman . ČK: 44. J. Rejha .
Hráči zápasu: M. Kateřiňák , K. Hochman - J. Roman .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kučera Jan - KAZDA Jan, STŘÍŽKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.