1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice porazila Milíčeves 1:0.


Branky


0

Zajímavý zápas se dal očekávat na železnickém pažitu, protože tam přijela Milíčeves, která potřebovala nutně bodovat, jelikož se jí začátek sezóny vůbec nevydařil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl.

V utkání 4.kola se domácí trenér Ivan Hrych musel vyrovnat s absencí zraněného Bartáka a omluveného Kahúna. I přes velký odstup v tabulce znalý fanoušek neočekával  snadnou záležitost pro domácí – a to se s postupujícím časem stávalo skutečností. Začátek zápasu lépe zvládala Milíčeves, která byla častěji u míče a kontrolovala hru. První domácí příležitost přišla v 10.minutě, kdy mířil těsně vedle Mestický. O osm minut později se pěkně ve vápně uvolnil Bičiště, ale z otočky mířil jen do břevna. Do přestávky se ještě domácí dostali do mírného tlaku, střílené centry před Čapkovu branku ale nedokázali usměrnit do sítě. Poločas tedy byl ukončen za bezbrankového stavu.

V druhém poločase rozhodla jedna branka o vítězství domácí Železnice.

Druhý poločas to bylo ze strany Železnice jedno velké trápení, její hráči byli  u všeho pozdě, hráli hodně nedůrazně a nepředvedli nic, co by nasvědčovalo snaze o prodloužení úspěšné šňůry. Hosté pozorně bránili a v mezihře byli přesnější, což jim přineslo i velké příležitosti – mezi 54. a 63.minutou měla Milíčeves tři velké šance utkání rozhodnout – jednou zasáhl výborně Čistecký, podruhé mu na brankové čáře pomohl Kracík, třetí střele scházela přesnost. Možnosti byly i na domácí straně – v 71.minutě mířil Tarant po Crhově přihrávce nad, v 77.minutě výborný centr Procházky poslal hlavou těsně nad břevno  Bartoš. Rozhodujícím momentem byl příchod Zachovala v 80.minutě. Domácí veterán svou dravostí na hosty platil a v 82.minutě připravil střeleckou pozici Beránkovi, který šťastnou „šmudlou“ o tyč rozhodl o zisku tří bodů. Závěr zápasu byl oboustranně neurovnaný a na výsledku už nic nezměnil. Namlsaní domácí fandové ale úplně spokojeni neodcházeli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): nepředvedli nic navíc, co by diváky přesvědčilo, že by měly tři body zůstat v Železnici. Utkání se lámalo v úvodní čtvrthodince druhého poločasu, kdy měli hosté tři jasné příležitosti zápas rozhodnout – kdyby zvládli koncovku, těžko bychom výsledek otáčeli. Doma hrajeme hůř, než venku. Slabší zápas odehrála obrana, naštěstí nás jistými zákroky výrazně podržel Čistecký, Honza Zachoval znovu ukázal, jak velkou osobností okresních trávníků je.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - Š. Kracík [-] , M. Karban [-] , T. Jerie [-] , M. Daniš [-] - M. Beránek [-] , F. Kadlec [-] (62. F. Procházka [-] ) , J. Bartoš [-] (79. O. Drahoňovský [-] ) , P. Bičiště [-] (79. J. Zachoval [-] ) - P. Crha [-] (88. J. Nožička [-] ) , J. Mestický [-] (46. P. Tarant [-] )

FC VTJ Milíčeves
J. Čapek [-] - M. Marhan [-] (84. R. Adamec [-] ) , J. Roman [-] , J. Berný [-] (72. P. Holman [-] ) , J. Březský [-] , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] , J. Roman [-] , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-] (75. P. Doležal [-] )

ŽK: 85. F. Procházka - 32. J. Roman .
Hráči zápasu: J. Čistecký , M. Beránek - L. Novotný .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Šťastný Martin - STŘÍŽKA Daniel, KUČERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.