0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice vyhrála v Hořicích 0:2.


Branky


0

Na úvod nám o zápase řekla vedoucí týmu Hořic Marek Macak: Podruhé na podzim jsme v zápase nevstřelili branku a podruhé na podzim prohráli v základní hrací době. Tentokrát naprosto zaslouženě, hosté byli lepší, z naší strany došlo ke zvýšené aktivitě až ke konci utkání, když už si to hosté spíše hlídali. V utkání celkově nebylo moc šancí a zajímavých okamžiků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas 0:1.

V osmé minutě zahrávají hosté trestný kop, který ale končí v náruči Jaroslava Tomáška. Stejně tak si hořický gólman poradil i v 17. minutě, kdy hosté z levé strany centrovali do vápna na útočného hráče, ale Tomášek byl pozorný a míč před ním chytil do rukavic. V 19. minutě letí do vápna další centrovaný míč, ale hostující hráč hlavičkou branku netrefil. Hra Hořic byla nepřesná a jejich pasivní hra směřovala k jedinému a to, že brzy obdrží Hořice branku. To se stalo v 21. minutě, centrovaný míč ještě obrana odvrátila, ale pouze na hranici velkého vápna, kde zůstal volný Beránek a z první uklízí míč k tyči 0:1. V 23. minutě zkouší hosté střelu z dálky, ale míří vysoko nad branku. Až ve 31. minutě se pokouší o střelu i domácí tým, ale Ernst míří z dálky vedle branky. V 34. minutě se mohli hosté dostat do dvoubrankového vedení, ale závar před hořickou brankou skončil odkopem bránícího hráče. V 41. minutě zahrává trestný kop z levé strany Timkovič, ale i on míří nad branku hostujícího gólmana. To bylo v prvním poločase vše.

Železnice přidala v druhém poločase jednu branku a vyhrála 0:2.

V druhém poločase se Hořice chtěly pokusit zlepšit hru, ale až na některé fáze utkání se jim to moc nedařilo. Navíc již v 47. minutě vystihli hosté nepřesnou rozehrávku R. Machka a rychlý brejk skončil druhou brankou utkání 0:2. V 63. minutě střílí hosté z dálky, ale po teči končí míč nad domácí brankou. V 68. minutě Hořice měly první větší šanci. Centrovaný míč Šedivého našel ve vápně Skalského, které ale z otočky zamířil nad branku. Podobně skončila akce na druhé straně, kdy si na centrovaný míč naběhl Beránek, ale i jeho střela končí nad bránou. V 75. minutě hosté střílí z dálky, ale pouze do Tomáškovy náruče. V 76. minutě zahrávají Hořice rohový kop, následný závar ale brankou nekončí, po několika odrazech a pokusech o doklepnutí míče do branky jej hostující obránce odkopává do bezpečí. V 81. minutě zahrávají Hořice další roh, ale Antoš míří hlavou nad branku. V poslední minutě mohl alespoň snížit Nálevka, ale jeho šance končí střelou mimo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořice B): Utkání se nám vůbec nevydařilo, a tak hosté zaslouženě vyhráli. Celkově nebylo k vidění nic moc atraktivního. Více nebezpeční byli hosté, my až ojediněle ke konci zápasu za rozhodnutého stavu. Doufejme, že to bude výjimka a zbylé dva zápasy podzimní sezóny navážeme na předchozí výkony. I když se týmu nedařilo a obdrželi jsme dvě branky, tak za obrannou činnost si zaslouží toto "hodnocení" Honza Šeda, který zachránil hodně brejků ze strany hostů dobrou poziční hrou. Na dnešní zápas je třeba co nejrychleji zapomenout a připravit se na poslední dvě kola, kde bychom chtěli opět bodovat, aby dobře nastartovaný podzim neskončil zbytečnými bodovými ztrátami.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Opět se potvrdilo, že venku hrajeme lépe, než doma. Takové utkání se hodnotí velice dobře – je třeba poděkovat všem klukům, kteří se na hřišti objevili, za poctivou práci - zápas odmakali jak se patří. Pomohlo nám, že domácí chtěli hrát fotbal. Závěrečný tlak jsme přečkali i trošku se štěstím.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
J. Tomášek [-] - J. Šeda [-] , R. Machek [-] , V. Kulhánek [-] , J. Prokůpek [-] (60. J. Minčák [-] ) - M. Sláma [-] (46. T. Nálevka [-] ) , M. Ernst [-] (70. J. Trejbal [-] ) , J. Antoš [-] , J. Stuchlík [-] - M. Skalský [-] , I. Timkovič [-]

TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - Š. Kracík [-] , J. Bartoš [-] , M. Pejskar [-] , M. Daniš [-] - F. Procházka [-] (84. M. Karban [-] ) , M. Kahún [-] , M. Beránek [-] , D. Král [-] (90. O. Drahoňovský [-] ) - P. Bičiště [-] (70. D. Barták [-] ) , P. Crha [-]

ŽK: 79. M. Skalský - 15. P. Bičiště , 62. M. Daniš , 66. D. Král .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Styblík Jaromír - NOVOTNÝ Petr, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.