Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice vyhrály v Lužanech jednoznačně 1:5.


Branky


0

Začátek utkání Hořicím nevyšel úplně ideálně, ale postupem času přebrali iniciativu a byli lepším týmem. Domácí mohli srovnat před poločasem po hořické hrubé chybě, ale stoper Prokůpek je zachránil. Druhý poločas byla hořická exhibice, domácí prakticky k ničemu nepustili a to ještě z důvodu zranění hráli 30 minut o deseti, což možná někteří hráči a diváci ani nepostřehli, vypadalo spíš naopak, že v deseti hrají domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté 0:1.

Úvod utkání byl plný nepřesností, čemuž napomáhal i nerovný terén. V 2. minutě dostávají domácí šanci trestného kopu, ale míč míří hodně vysoko nad branku. Ve 4. minutě se po centru domácích odráží míč za hranici vápna, ale i tato střela byla velmi nepřesná. V 8. minutě se probouzíme i Hořice, ale střela Vávry míří rovněž mimo branku. V této fázi už začínají hosté být lepším týmem a hra se přemisťuje na polovinu domácích. V 12. minutě zahrávají Hořice rohový kop. Antoš našel na zadní tyči volného Vávru, ale jeho hlavička končí mimo tyče. O minutu později posílá Antoš další nebezpečný roh do vápna, ale domácí obránci stačili míč odvrátit do bezpečí. V 18. minutě se dostávají Hořice opět k vápnu domácích, centrovaný míč z pravé strany domácí odráží z vápna, kde se k němu dostal Kočí (vysunul se z pozice stopera do středu zálohy) a z první míří těsně nad branku. V 25. minutě rozehrává Tomášek míč na Hradeckého, kterému míč utekl, domácí jej rovnou z první zkouší umístit do sítě přes vyběhnutého brankaře, ale střela jde mimo. V 30. minutě zahrávají domácí další trestný kop, ale i ten končí vysoko nad bránou. V 32. minutě kopou Hořice další roh, opět z toho je nebezpečná situace, ale tentokrát se hlavou netrefil Šedivý. V 35. minutě se konečně dočkávají hosté zasloužené branky. Nakopnutý míč vybojoval v souboji s obráncem V. Machek, posunul na Vávru, který se individuálně prosadil do vápna a posílá míč podél pravé ruky gólmana do sítě 0:1. V 38. minutě centrují domácí do vápna, ale žádný z útočníků jej netrefil. V 39. minutě Hořice krásně vykombinovali akci po pravé straně, ale nebezpečný centr obrana domácích odvrátila. O minutu později centruje Hradecký do vápna, kde však míč minul V. Machek. Po dalším centru se ke střele dostal Stuchlík, ale gólman střelu vyrazil na roh. V 42. minutě volí Hradecký nahrávku na Tomáška, který zaváhal s rozehrávkou, míč vystihl Tománek a už to vypadalo, že bude vyrovnáno, protože šel sám na prázdnou branku. Naštěstí skvěle zapracoval Prokůpek, který sprintem předběhl domácího útočníka a míč ukopl na roh!

Výborný výkon Hořic v druhém poločase znamenal vítězství 1:5.

 Úvod druhé půle vyšel Hořicím náramně. V 48. minutě zahrává Kočí trestný kop z pravé strany. Střelu na zadní tyč podběhl i gólman domácích, a tak jdou hosté do vedení 0:2. V 49. minutě končí další hořická střela v náruči gólmana. V 52. minutě centruje do vápna Šedivý, míč se odráží k volnému Nálevkovi a ten nedává gólmanovi šanci a zvyšuje na 0:3. Chvíli potom se při útočné akci zranil a vzhledem k tomu, že již Hořice měli vystřídáno, tak dohrávali cca 30 minut o deseti. Na jejich hře to ale vůbec nebylo znát, všude byli první a domácí k ničemu nepustili. Zvýšit skóre mohl v 60. minutě aktivně hrající Kočí, ale jeho střela skončila na tyči. V 65. minutě centrují do vápna domácí, ale ani tentokrát si na míč nikdo nenaběhnul. V 69. minutě využili domácí toho, že se více zaměřují Hořice na útok a dostali se do brejkové situace. Se střelou si však bez problémů poradil Tomášek. V 70. minutě posílá střílený centr do vápna Timkovič, ale razance byla tak vysoká, že jej zachytil až postranní rozhodčí Materna. V 75. minutě minutě Timkovič vymotal obránce, míč se následně odrazil ke Kočímu, jeho střelu ale obrana vyrazila na roh. Minutu poté se z levé strany dostává do vápna Antoš. Vzhledem k tomu, že měl poměrně dost času, tak si mohl rozmyslet, co s míčem. Všichni čekali centr včetně domácího gólmana, ale míč zamířil na přední tyč přímo do branky 0:4. V 85. minutě zahrávají Hořice další roh, na který si naběhnul Kočí a bylo to 0:5. Domácí korigují vydařenou střelou Tománka z velké vzdálenosti přímo do šibenice 1:5. A to bylo vše. Zasloužené vítězství Hořic, zejména v druhém poločase si se soupeřem dělali, co chtěli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (hráč Lužan): Špatný výkon celého týmu. Nebyly to ty Lužany z posledních dvou zápasů, kde jezdili po prdeli a dřeli jeden za druhého, nevím, co se stalo. Nejvíc hořela obrana a slabé chvilky si vybral i brankář. V první půli vyrovnaná hra, domácí neproměnili šance a potom darovali svoji chybou vedeni hostům. Teď už jen zbývá poslední zápas, kde můžeme jen překvapit a potom si odpočinout přes zimu, doléčit zranění a pořádně připravit na jaro. Podle mě asi nejlepší hráč Dušan Jína.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořic B): Na kdyby se nehraje. Domácí měli po naší hrubce velkou šanci vyrovnat těsně před koncem prvního poločasu. Díky skvělému obrannému zákroku našeho stopera se tak ale nestalo a druhý poločas byl na hřišti už jen jeden tým. I v deseti jsme dokázali přidat další branky. Jediná škoda je, že jsme neudrželi čisté konto. Jako nejlepšího hráče volím původně stopera Kočího, který byl rozjetý z dopoledního zápasu dorostu, ve které také dával branku. V zápase dvě branky vsítil a jednou trefil tyč. Celkově si ale pochvalu zaslouží všichni, byli jsme lepším týmem. Škoda zranění Nálevky, snad se dá brzy do pořádku.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
M. Srb [-] - M. Vít [-] , L. Ondráček [-] , J. Folprecht [-] , T. Zich [-] (60. J. Chlumský [-] ) , M. Hofman [-] , D. Kvasnička [-] , T. Pozler [-] , S. Chudoba [-] , D. Jína [-] (71. P. Volšička [-] ) , P. Tománek [-]

TJ Jiskra Hořice B
J. Tomášek [-] - R. Machek [-] , J. Prokůpek [-] , J. Stuchlík [-] (46. T. Nálevka [-] ) , J. Kočí [-] - J. Trejbal [-] (57. M. Ernst [-] ) , J. Šedivý [-] , T. Hradecký [-] , J. Antoš [-] - V. Machek [-] (46. J. Kněžourek [-] ) , A. Vávra [-] (57. I. Timkovič [-] )

Hráči zápasu: P. Tománek - J. Kočí , A. Vávra .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Plíšek Martin - MATERNA Zbyněk, DOUŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.