2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí záloha urvala tři body, když zvítězila 2:1 nad Žereticemi.


Branky


0

Očekával se vyrovnaný zápas, ale domácí tým byl mírným favoritem, což výsledek zápasu i potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:0 pro domácí zálohu Železnice.

Pod vedením nového trenéra Michala Jíny vstoupila domácí rezerva do sezóny jen s nepatrně pozměněným kádrem. V brance debutoval Kuba Kyselo, na beku potom patnáctiletý dorostenec Roman Klouza. V prvním poločase byla hra hodně neurovnaná, s množstvím nepřesností na obou stranách. Pohledných kombinací se urodilo v tomto zápase pomálu. Stav se změnil až v poslední minutě před přestávkou, kdy hostující gólman Řehák Lukáš pouze vyrazil přímý kop a dobíhající Ondra Daniš vstřelil asi nejsnazší branku svojí kariéry a poslal domácí tým ze Železnice do poločasového vedení 1:0. Hostující tým musel do druhého poločasu zlepšit všechny fotbalové činnosti, aby ještě Žeretice mohly pomýšlet po nějakém bodu do tabulky III. třídy.

V druhém poločase padla jedna branka na každé straně a domácí tak zvítězili 2:1.

První poločas nebyl z ani jedné strany ideální a jistě všichni na hřišti chtěli předvést lepší představení, aby si diváci přišli na své, když již vážili cestu na fotbalové hřiště do Železnice. Po změně stran už to bylo ze strany Železnice strany lepší, hráči se zklidnili a předvedli pár vydařených akcí. K další brance jim ale v 68.minutě pomohla hrubka hostujícího golmana Řeháka, který po další standardtní situaci neudržel míč a Michal Daniš pohodlně zvýšil na 2:0. Přišly další domácí tutovky, při nich ale  naopak Řehák hosty výrazně podržel. Když už to vypadalo, že si Kuba Kyselo připíše při premiéře mezi tyčemi  vychytanou nulu, zaváhala v 90.minutě domácí obrana a O.Saganovsky upravil na konečných 2:1. Domácí hráči si tak připsali na úvod sezóny důležité tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice B
Jína Michal (trenér Železnice B): Vyrovnané utkání, ve kterém nám pomohla branka do šatny a zlepšený výkon ve druhém poločase. Nakonec se nám ale málem nevyplatila řada zahozených příležitostí. Hosté obměnili kádr a určitě jsou fotbalovější, než v loňské sezóně. Děkuji klukům za bodově vydařenou premiéru na lavičce, stále je ale hodně co zlepšovat. Chtěl bych vyzdvihnout výkon dorostence Romana Klouzy, který odehrál na beku hodně vydařené první utkání mezi dospělými.

Žeretice
Řeháček Tomáš (trenér Žeretic): Přijeli jsme do Železnice k 1. zápasu sezóny s cílem napravit špatný herní i výsledkový dojem z loňského roku. V 1. poločase se nám dařilo kombinační hrou přehrávat soupeře, ale nevypracovali jsme si vyloženou šanci. Naše útoky zastavovala pozorně bránící obrana domácích a také střelba ze střední vzdálenosti postrádala přesnost. Soupeřovi akce byli nebezpečnější... Dostali jsme zbytečnou branku "do šatny" a rázem bylo v poločase o čem přemýšlet. Do 2. půle jsme nastoupili se 3 změnami v sestavě a s odhodláním zápas otočit. Místo zvýšení tlaku na soupeře, se hra vyrovnala a s přibývajícím časem se začali kupit individuální chyby. Darovali jsme tím domácím dost příležitostí ke vstřelení branky a tu také vsítili, když se v 70. minutě prosadil Daniš. Do hry přišli 2 čerství hráči a také jsme změnili rozestavení na 3 útočníky. Vstřelit branku se podařilo až v samotném závěru, kdy se po hezkém sólu trefil Saša Saganovsky. Na závěrečný tlak už nezbylo mnoho času. Jak bývá zvykem u prvních utkání sezóny, tak i nyní se hrál spíše bojovný než krásný fotbal. Do týmu zapracováváme nové mladé hráče a je vidět, že pro sehrání bude ještě pár zápasů potřeba - hlavně v předfinální fázi. Klukům patří velký dík za přístup k tréninkům i v samotném zápase. Pochvalu zaslouží celý tým, ale rád bych vyzdvihl pracovitý výkon Josefa Bergra, který odehrál své 1. utkání v Žeretickém dresu a střelce branky Sašu Saganovského. Utkání řídil s přehledem pískající T. Haken na již tradičně skvěle připraveném hřišti. Domácím gratuluji k vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Železnice B
J. Kyselo [-] - K. Ziegelheim [-] , R. Klouza [-] (76. J. Bednařík [-] ) , J. Jína [-] , F. Procházka [-] - O. Drahoňovský [-] , D. Král [-] (46. F. Kadlec [-] ) , O. Daniš [-] (65. M. Daniš [-] ) - M. Daniš [-] - T. Rejmont [-] , P. Čevela [-] (46. P. Smolík [-] )

Žeretice
L. Řehák [-] - M. Hakl [-] (46. L. Musil [-] ) , J. Udržal [-] (46. Z. Malínský [-] ) , J. Bystroň [-] (81. M. Honzák [-] ) , R. Saganovskyy [-] , O. Saganovskyy [-] , D. Havelka [-] (74. J. Vašíček [-] ) , J. Bergr [-] , D. Jebavý [-] , Z. Lejdar [-] , J. Jiránek [-] (46. M. Šeps [-] )

ŽK: 49. D. Jebavý .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Haken Tomáš - ZIEGELHEIM Kamil (N), HOLMAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.