4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle se pořádně rozjíždí, odnesl to Pačejov


Branky


0

Po prvním kole by málokdo řekl, že se Slavoj Žihle vybičuje k takto dobrým výkonům. Naopak pro Pačejov je to druhá porážka v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle byla od začátku aktivnější a během úvodní pětiminutovky si vypracovala dvě gólové příležitosti. Jedna střela zblízka mířila nad a druhou zlikvidoval Jakub Kozlík. Od 10.minuty se hra vyrovnala. Ve 33.minutě se dostal za obranu domácí Robert Otcovský, ale i tentokrát mířil nad.

 

Pačejov během prvního poločasu jedinkrát zahrozil. Ve 43.minutě pěkně pálil mladý Petr Hosnedl, ale brankář Bláha jeho střelu pod břevno vytáhl na roh. Hra by se v této pasáži dala popsat jako tvrdá, se spoustou vzdušných soubojů. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas už však byl pod kontrolou domácích.  Po šancích ve 48. a 56.minutě přišla série tří rohů a po tom třetím v 57.minutě nedokázali hosté odkopnout včas míč a Zdeněk Vukliševič propálil z 10 metrů vše, co mu stálo v cestě.

 

V 61.minutě putoval předčasně do kabin domácí Jiří Masopust za faul bez míče, ale Pačejov přesilovku nedokázal přetavit ve svou výhodu. Naopak by se přihlížejícím mohlo zdát, že se tím otevřel pro Žihli prostor ke kombinacím.

 

V 65.minutě dorážkou po trestném kopu zvýšil na 2:0 Jakub Nový. V 73.minutě se poměr sil na hrací ploše vyrovnal, když zbytečnou červenou kartu dostal Josef Ticháček.

 

V 79.minutě dostala Žihle možnost zahrávat pokutový kop, ale Kozlík střelu Jakuba Nového vyrazil na roh. Domácí však pokračovali ve své spanilé jízdě a rozloženému týmu hostů v samotném závěru vstřelili další dvě branky. V 80.minutě se trefil střídající Jiří Brož a v 90.minutě opět Jakub Nový. Konečný stav 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Tak já doufám, že jsme si alespoň trochu odčinili blamáž z prvního kola. Zabudovali jsme nové krajní obránce, kteří pilují lajny, jak můžou. Za poslední tři zápasy máme skóre 11:0, což je podle mě vše vypovídající.

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Vítězství domácích je plně zasloužené, přehráli hosty prakticky ve všech herních činnostech, především pak v přesnosti a v nasazení. Pačejov si po úvodních dvou výhrách připsal dvě porážky. Není ale porážka jako porážka. Zatímco ta z minulého kola s Křimicemi byla po dobrém výkonu se vztyčenou hlavou, ta dnešní z kategorie "ostudných" hodně mrzela.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - T. Rambousek [-] , L. Rázek [-] (81. F. Půta [-] ) , M. Romanovskyy [-] (73. J. Brož [-] ) , J. Růžička [-] , R. Otcovský [-] (80. T. Krofta [-] ) , J. Masopust [-] , Z. Vukliševič [-] , V. Churavý [-] , O. Čapek [-] , J. Nový [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] (59. F. Štěpán [-] ) , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , L. Kliment [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , P. Žák [-] (89. P. Choun [-] ) , M. Kubaň [-]

ŽK: 70. M. Romanovskyy - 53. L. Kliment , 61. M. Štětina , 65. P. Žák . ČK: 61. J. Masopust - 72. J. Ticháček .
Hráči zápasu: Z. Vukliševič , J. Nový .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - FILLINGER Miloš, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.