Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

Kralovice otočily i v deseti zápas s Tlumačovem


Branky


31. J. Purkar , 63. J. Purkar - 16. M. Wolf (p.)
0

Dokonce anii dvě penalty nepomohly Tlumačovu k bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vyložené šance diváci dlouho jen čekali. První branka bojovného utkání padla v 16. minutě, domácí stoper Vlk zareagoval pozdě na lehký oblouček do vlastního vápna, Michal Tesař byl u míče dříve a jeho postup na bránu uhasil právě Vlk jen za cenu faulu. Penaltu s notnou dávkou štěstí proměnil tlumačovský Wolf.  Hosté  po vedoucí brance opustili aktivní hru a soustředili se spíše na defenzivu. Kralovice se začaly dostávat do dobrých příležitostí a přišlo i vyrovnání. Touš Jiří podběhl ostrý centr a kralovický snajpr Purkar poslal hlavou míč do odkryté branky.

 

Začátek druhého poločasu byl ve znamení aktivních Kralovic, které zahrozily po hezké kombinaci bombou Bulína, ale Touš vyrazil míč efektním skokem mimo. Tlak domácích přerušil Vlk, který po druhé žluté musel předčasně do sprch. Hosté vycítili šanci a hra se přestěhovala na polovinu domácích. Hruška  hledal  přesným centrem Wolfa, který byl v dobré příležitosti ale neodhadl dobře trajektorii míče.A v zápětí udeřilo na druhé straně. Domácí Lavička si pohrál na levé straně postupně se třemi bránícími protihráči, protáhl se až do vápna, kde předložil dáreček Purkarovi a ten zamířil přesně k tyči, 2:1. O pár minut později Leitl Luděk jen o decimetry minul pravou tyč Bodurkovi branky a hostů bylo najednou plné hřiště. Hned na to rozehrával Tlumačov z hranice šestnáctky trestňák, ale zajímavý signál nedotáhli jeho hráči ke gólu.Bodurka pak výborným zákrokem vyškrábl ještě střelu Wolfa, která mířila rovnou do šibenice.  Tlumačov měl velký tlak a domácí se v desíti horko těžko bránili. Pět minut před koncem se po faulu Purkara kopala další penalta a Tlumačov měl před sebou šanci dotáhnout zápas minimálně k bodu. Jenže domácí brankář Bodurka  špičkou kopačky střelu Františka Copáka vytáhnul! Těsné vedení Kralovice už udržely a hostující Tlumačov může jen litovat nevyužité přesilovky. Konečný stav 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele: Věřili jsme, že doma budou 3 body. Po prvních minutách bylo jasné, že soupeř si přijel pro bod a jen bránit, což nás trošku zklamalo. Bohužel máme schopnost si zápas komplikovat a to se potvrdilo darovanou penaltou. Zápas byl v naší režii ale vyloženou šanci se nepodařilo vytvořit. Není moc co dodávat bereme tři body a v deseti jsme ukázali to nejdůležitější a to byla bojovnost a chuť, která se nám odměnila.

TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Chtěl bych opravdu pochválit rozhodčí, kteří opravdu dobře odpískali celý zápas. Jinak si sami můžeme za to, že nevezeme z Kralovic ani bod.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - O. Růžek [-] (60. M. Zeman [-] ) , J. Vlk [-] , V. Ježek [-] , J. Purkar [-] (87. M. Kůsa [-] ) , F. Volín [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , D. Hyneš [-] , L. Milan [-] , J. Lavička [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] , M. Tesař [-] - M. Wolf [-] , M. Frček [-] (67. F. Copák [-] ) , Z. Bláha [-] (60. M. Hruška [-] ) , J. Minařík [-] - L. Leitl [-] (78. O. Polák [-] ) , M. Čára [-] (72. T. Čadek [-] ) -

ŽK: 15. J. Vlk , 54. M. Řenč , 84. M. Zeman , 90. J. Lavička - 65. J. Minařík , 78. L. Hruška , 88. J. Malík . ČK: 57. J. Vlk .
Hráči zápasu: J. Purkar - J. Touš , M. Wolf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koura Radim - PRESSL Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.