2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice berou bod navíc z penalt


Branky


0

Přes 200 diváků mohlo sledovat velice vyrovnaný souboj, ve kterém se dokonce rozhodovalo až na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V tomto zápase nechtěl ani jeden z týmů ztratit, tudíž byla vidět vyrovnaná hra s důrazem na defenzívu. Po několika náznacích šancí na obou stranách se jako první prosadili domácí. Ve 14. minutě domácí Milan Lukáš poslal nádherný centr do vápna, kde se do míče hlavou trefil Růžek a domácí Kralovice vedli 1:0. Po tomto zásahu se více do předu tlačili hosté.  Po delším tlaku se dokonce dočkali vyrovnání. Ve 38.  minutě se do černého trefil Michael Formman a stav tak změnil na 1:1.

Druhý poločas

Ve druhém poločase již všichni diváci sledovali co se čekalo. Horařďovice předváděli svou typickou hru s držením míče a rychlou kombinací. Naopak Domácí hrozili jen z protiútoků. S postupem času již bylo vidět že se s výsledkem smířili nejen trenéři, ale i hráči. V závěru se ještě do slibných šancí dostávali hosté, ale nebylo jim více přáno. Zápas tedy šel do penalt.

Penalty

Do penalt se šlo jen několik okamžiků po závěrečném hvizdu. Na hráčích bylo vidět, že mají 90 minut v nohách a že i nyní bude tento rozstřel spíše o štěstí. Na konec se radovali domácí s celkovým penaltovým skórem 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Ondřej Růžek: Byl to vyrovnaný zápas. Po našem gólu se dopředu začali více tlačit hosté. Zaslouženě vyrovnali a na penalty už to potom bylo o štěstí.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] , O. Růžek [-] , J. Vlk [-] , M. Horyna [-] (62. M. Kůsa [-] ) , V. Ježek [-] , J. Purkar [-] , F. Volín [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] (71. M. Zeman [-] ) , L. Milan [-]

FK Horažďovice
D. Macoun [-] - J. Boček [-] (68. T. Hnídek [-] ) , J. Nauš [-] , J. Sova [-] , T. Jůda [-] , M. Forman [-] , J. Forman [-] , M. Šašek [-] (85. M. Boř [-] ) , M. Šafanda [-] , J. Janouškovec [-] , A. Vachuška [-] (71. L. Zdichynec [-] )

ŽK: 28. J. Forman , 53. J. Sova , 61. J. Boček , 86. M. Šafanda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SCHNEIDER Josef, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.