J. Milota 25.
J. Milota 92. (p.)
2:1
(1:1)
35. P. Houda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč dokázala hned v úvodu porazit silného soupeře


Branky


25. J. Milota , 92. J. Milota (p.) - 35. P. Houda (p.)
0

V šlágru prvního kola se utkaly týmy Kolovče a Dlouhého Újezda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Hned první kolo nabídlo souboj dvou týmů, které se v minulém ročníku praly o místo v baráži. Úspěšnějším týmem byl nakonec Dlouhý Újezd, a tak jim měli domácí co vracet.

Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, diváci se mohli těšit ze spousty ofenzivních výpadů, kterými jsou oba týmy proslulé. Dirigentskou taktovku začali nenápadně přejímat hráči Kolovče a byli to právě oni, kdo se mohl těšit z vedoucí branky. O tu se ve 25. minutě postaral Jan Milota, který využil přihrávky Miloslava Duchoně a pěknou střelou na zadní tyč nedal brankáři žádnou šanci. Hosté ale dokázali o deset minut později odpovědět, když byl po faulu Martina Pluhaře nařízen pokutový kop. Míč si na bílý bod postavil Petr Houda a nezaváhal. Do konce prvního poločasu měli hráči Kolovče ještě několik příležitostí vrátit vedení na svou stranu, žádnou z nich ale nedokázali využít. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Milota v samém závěru rozhodl o vítězství domácích

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Vinnou velmi teplého počasí sice trochu opadlo tempo zápasu, stále ale mohli diváci vidět pohledný fotbal. Hráči Kolovče měli i ve druhé půli mírnou územní převahu, nedokázali ji ale přetavit ve vedoucí branku. Dlouhý Újezd se pozorně bránil a čekal na své šance, které sice přišly, ale využity nebyly. Už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, když přišlo rozhodnutí v nastaveném čase. Do pokutového území hostí se prosmýkl Jiří Rejthar a dokázal na sebe vybojovat faul. Míč si na značku pokutového kopu postavil zkušený Jan Milota a svou druhou brankou v zápase rozradostnil domácí příznivce. Koloveč tedy brankou v samém závěru utkání dokázala vybojovat tři body a částečně tak vrátila svému soupeři závěr loňské sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Zápas nahoru dolů. Po první poločase jsme měli vést tak o tři branky, spálili jsme několik vyložených šancí. Ve druhé půli už se na kvalitě zápasu trochu podepsalo horko, ale pořád se hrál pěkný fotbal.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - C. Danescu [-] , M. Pluhař [-] , T. Bozděch [-] , J. Rejthar [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , M. Brožovský [-] (63. T. Lucák [-] ) , T. Mastný [-] (75. L. Polák [-] ) , F. Šlajs [-] , J. Milota [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Pernglan [-] , P. Houda [-] , L. Gitta [-] , P. Földeši [-] , A. Dravecký [-] , M. Stoklasa [-] , J. Švábek [-] , M. Vrba [-] , L. Zeman [-] (62. J. Bukva [-] ) , J. Závorka [-]

ŽK: 35. M. Pluhař , 71. T. Bozděch - 35. P. Földeši , 53. L. Zeman , 76. J. Bukva , 87. A. Dravecký , 91. M. Vrba , 93. J. Švábek .
Hráči zápasu: T. Marcel , J. Milota .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - PETRŽÍLKA Jiří, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.