C. Danescu 48.
J. Milota 68. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč si bez problémů zajistila tři body


Branky


48. C. Danescu , 68. J. Milota (p.)
0

Ve třetím kole se střetly týmy Kolovče a Chodského Újezda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes převahu domácích se skóre neměnilo

Koloveč vstupovala do utkání v roli velkého favorita a její hráči to chtěli potvrdit již od úvodních minut. Domácí naprosto dominovali, soupeře prakticky nepouštěli za půlku a bylo pouhou otázkou času, kdy otevřou skóre. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí ke skórování, nedařilo se jim ale v koncovce, a tak bylo skóre stále nerozhodné. Hosté se pouze bránili hluboko na vlastní polovině a ani se nepokoušeli podnikat rychlé protiútoky. Za celý první poločas se Chodský Újezd nedostal ani do jednoho zakončení a byl tedy určitě rád, že se odcházelo do kabin za stavu 0:0. To Koloveč měla do druhého poločasu co zlepšovat.

Nakonec se Koloveč přeci jen prosadila

Obraz hry se ve druhé půli vůbec nezměnil. Domácím navíc skvěle vyšel vstup, když hned po třech minutách skórovali. Přihrávky Tomáše Bozděcha využil Constantin Danescu a střelou z otočky prostřelil brankáře. Tato branka hráče Kolovče uklidnila, mohli hrát ve větší pohodě a bylo na nich znát, že z nich opadla narůstající nervozita. V poklidu kontrolovali hru a měli i něklik příležitostí na zvýšeního svého náskoku. V 68. minutě byl v pokutovém území faulován Tomáš Bozděch a byl nařízen pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal kapitán Jan Milota a upravil skóre na 2:0. Koloveč mohla do konce zápasu ještě navýšit své vedení, to se jí sice nepovedlo, ale její hráči mohou být spokojení s dalším třemi body. Chodský Újezd má do dalších kol rozhodně o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Zápas byl jednoznačně v naší režii, bylo pouhou otázkou času, než nám to tam začne padat. Nakonec to bylo jen o dvě branky, ale šancí jsme měli opravdu hodně. Soupeř si za celý zápas nevypracoval vůbec nic.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - J. Milota [-] , C. Danescu [-] (76. M. Pluhař [-] ) , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] , M. Záhrobský [-] (56. M. Diviš [-] ) , K. Tomášek [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (67. T. Lucák [-] ) , F. Šlajs [-] , M. Rejthar [-]

TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - R. Miklas [-] (46. P. Štěrba ml. [-] ) , M. Trejbal [-] , L. Medek [-] , P. Opava [-] , T. Sykal [-] , M. Křístek [-] (88. M. Founě [-] ) , L. Pikl ml. [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 12. F. Šlajs - 42. J. Pikl , 50. L. Pikl st. , 81. M. Trejbal .
Hráči zápasu: L. Špirk , T. Bozděch .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Koura Radim - ŠLAUF Jiří, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.