Chanovice opět vítězí


Branky


0

Páté kolo mělo na programu i souboj mezi Žákavou a Chanovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimeček poslal domácí do vedení

Žákavá po výhře v prvním kole stále čeká na body, jejím soupeřem byly rozjeté Chanovice. Do utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří byli od úvodních minut aktivnější, agresivnější, silní na míči. Vypracovali si několik slibných příležitostí ke skórování, bohužel je už po několik zápasů trápí koncovka a dnešek nebyl výjimkou. Nakonec se vstřelení branky přeci jen dočkali, v 19. minutě využil chyby hostující obrany Jan Šimeček a poslal svůj tým do vedení. Chanovice se nemohly dostat do utkání, soupeř je přehrával ve všech směrech, za celý poločas si nedokázaly vypracovat žádnou vyloženou šanci. Domácím se i přes velké šance nepodařilo navýšit vedení, do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Smrtící třináctiminutovka Michala Poleny

Hra se ve druhém poločase úplně otočila. Chanovičtí vstoupili do druhé půle jako vyměnění a soupeře naprosto válcovali. V 61. minutě se poprvé v zápase ozval Michal Polena, který svým gólem vyrovnal na 1:1 a odstartoval tak třináctiminutové one-man show. V 67. minutě přidal svou druhou branku v zápase a Chanovice byly rázem ve vedení. O čtyři minuty později dokázal zkompletoval hattrick a navýšil tak vedení svého týmu na 1:3. Hráči Žákavé nevěděli kam dřív skočit a o další tři minuty později inkasovali počtvrté. Byl to opět Michal Polena, kdo překonal brankáře domácích a trochu si tak zavzpomínal na úvod loňské sezony, kdy měl skvělou formu a střílel jednu branku za druhou. Domácí se do konce zápasu nedokázali oklepat a v závěru ještě inkasovali pátý gól. Na konečných 1:5 upravil v 86. minutě Jan Šebek a definitivně tak stvrdil vítězství Chanovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miloslav Šula: Po chybě soupeře jsme vstřelili úvodní gól, měli jsme navrch, neproměnili jsme několik vyložených šancí. Ve druhé půli nás položil vyrovnávací gól, poté jsme se úplně sesypali.

TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: V prvním poločase byli lepším týmem domácí, vypracovali si několik příležitostí a po zásluze se dostali do vedení. Ve druhé půli jsme předvedli neskutečný brankostroj a skóre jsme otočili. Za druhý poločas to byla zasloužená výhra.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MOŠNA Jiří (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.