Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov se posunul na špici tabulky !


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Diossem a Kaznějovem začal mnohem lépe pro hosty.  Ti se dostali již v 7. minutě do vedení po rohu, když zakončoval Martin Polívka. Domácí to nesli špatně a nemohli se dostat pořádně do hry.  Hráči z Kaznějova to moc dobře vycítili a do poločasu udeřili ještě dvakrát.  Nejprve v 38. minutě Běhounek Ondřej zvýšil na 0:2, aby poté mohl ve 42. minutě Vondráček Jan upravit poločasový stav na 0:3.

 

O přestávce se v kabině domácích pěkně řvalo, ale příliš účinné to nebylo. V 62. minutě se totiž prosadil Martin Polívka a bylo to už 0:4. Domácí se sice po tomto gólu dostali trochu více do hry, ale . minutě nic tutového si nevytvořili. V 81. minutě se do protiútoku dostal domácí Jiránek, ale byl v pokutovém území faulován. Pokutový kop proměnil Voráček a snížil n 1:4. Poslední gól pak padl v 87. minutě po střele Daniela Pojera.  Konečný stav 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Niedermayer Martin: Hosté vyhráli zaslouženě po velice dobrém výkonu. My jim můžeme jen pogratulovat.




Sestavy


TJ Nýřany
M. Procházka [-] - L. Jiránek [-] , V. Říha [-] (46. J. Václavík [-] ) , A. Aliyev [-] , J. Šlégl [-] , Z. Zdvihal [-] , J. Folk [-] (46. L. Šlégl [-] ) , Z. Cink [-] (46. J. Hauer [-] ) , J. Rosol [-] (61. T. Zimmermann [-] ) , J. Niedermayer [-] , T. Voráček [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] , D. Müller [-] , D. Pojer [-] , J. Hyneš [-] (28. J. Kiss [-] ) , T. Jung [-] (27. J. Uher [-] ) , O. Běhounek [-] , J. Vondráček [-] , J. Diviš [-] , J. Kopač [-] , T. Vaneš [-] (71. P. Antoš [-] )

ŽK: 10. A. Aliyev , 34. J. Rosol - 31. D. Müller , 56. O. Běhounek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - KOVÁŘÍK Tomáš, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.