1:2p.
(1:0)
76. P. Šefl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů


Branky


0

Rozhodovalo se až v penaltách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl víceméně pod taktovkou Nýřan. Ve 21. minutě se taky dostali do vedení, když se po rychlé akci na pravé straně prosadil hlavou Voráček.  Dál se hra odehrávala spíše před brankou hostů, domácí měli nějaké náznaky šancí ale prostě nedokázali druhou  branku přidat.

 

Do druhého vstoupily Nýřany velice laxně a pustily Příkosice do hry. Ty se jim odvděčily vyrovnáním v 76. minutě nohou Pavla Šefla . V podstatě celý druhý poločas byli hosté fotbalovější  a po zásluze vyrovnali.  Ještě v 91. minutě se však mohli ze tří bodů radovat domácí, když Cink vystřelil a brankář jelínek jen tak, tak dokázal zakročit. Zápas tedy došel až do penalt.

 

V těch to bývá tak trochu o štěstí. V tomto rozstřelu bylo více štěstí na straně Příkosic, jelikož Niedermayer  a Folk nedokázaly proměnit a poslali tak bod na konto hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Niedermayer Martin: Podle mě byl první poločas herně zatím z naší strany nejlepší v této soutěži. Nedali jsme ale víc než jeden gól, v čemž spočívala ta chyba.




Sestavy


TJ Nýřany
M. Procházka [-] - J. Šlégl [-] , M. Rosol [-] , T. Voráček [-] (82. M. Štěpánek [-] ) , L. Šlégl [-] (73. J. Václavík [-] ) , A. Aliyev [-] (84. D. Kroščen [-] ) , Z. Zdvihal [-] , J. Folk [-] , Z. Cink [-] , J. Rosol [-] , J. Niedermayer [-]

TJ Čechie Příkosice
M. Jelínek [-] - R. Kaminiecki [-] (52. P. Gosza [-] ) , T. Pražák [-] , J. Pour [-] , V. Nový [-] , T. Lukeš [-] , P. Šefl [-] , L. Krajdl [-] , J. Janout [-] , P. Komanec [-] (88. L. Varvařovský [-] ) , J. Čada [-]

ŽK: 31. Z. Cink , 72. Z. Zdvihal , 80. J. Šlégl - 31. L. Krajdl , 38. P. Komanec , 45. V. Nový , 60. M. Jelínek , 61. P. Hrubý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - KOSTELNÍK Lumír, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.