Raková se pomalu smiřuje s realitou


0

Třemošná veze dva body a bude na zápas s Rakovou dobře vzpomínat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

V dnešním zápase domácí chtěli změnit dojem ze vstupu do nové sezóny a dvěma umístěnými projektily k tyči šli do dvoubrankového vedení hned v úvodní dvacetiminutovce. Jako první se mezi střelce zapsal hned ve 3. minutě Bartoš Jaroslav, aby ho o 12 minut později mohl napodobit Jakub Procházka.  Jenže pravidelné nesrovnalosti a chyb v obraně se objevily opět i v tomto zápase a po dvou hostujících únicích byl stav znovu nerozhodný. Oba góly vsítil Eisenhammer, který tak měl pěkně vyšlápnuto k hattricku.

Druhý poločas

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně, ale paradoxně se radovali znovu hosté po střele z vápna od Eisenhammera, který tak dokonal obrat a svůj hattrick. Závěrečnou půlhodinu už se hrálo prakticky stále před brankou Třemošné, ale šance končily všechny v rukou hostujícího brankáře Tomáše Motyčky. Byl to právě on, který nakonec daroval domácím alespoň bod, když po chycení centru z rohu neudržel zbytečně nervy a atakoval úmyslně protihráče míčem. Penaltu domácí kapitán Ladislav Bůcha bezpečně proměnil a čekal se obrovský tlak domácích, protože do branky za vyloučeného brankáře musel hráč z pole. Paradoxně od toho okamžiku prakticky hostující branku domácí neohrozili a všechny střely směřovali vysoko nad.

Penalty

Penaltový rozstřel hosté začali sice neproměněnou penaltou vedle tyče, avšak když náhradní brankář hostů dvě střely domácích vykryl, putoval nakonec velmi cenný druhý bod do Třemošné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Domácím se pomalu rozplývá možnost hrát o návrat do I.A třídy a dostává se pomalu do herní krize, kdy ani tři vstřelené branky jim nestačí ke třem bodům v zápase.

TJ Tatran Třemošná
připravujeme ...:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - JANDA Pavel (N), KÖRNER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.