Tatran vyškolil Radnici v produktivitě


Branky


48. J. Esterka (p.) - 3. M. Rytíř , 33. P. Dobrý , 40. J. Dobrý , 57. R. Hilgart
0

Radnice podruhé za sebou obdržela 4 góly a prohrála i přes územní převahu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Hned ve 3. minutě  domácí vyrobili hrubou chybu v pokutovém území a hosté vedli 1:0. Josef Dobrý se svou střelou trefil pouze tyč, ale Michael Rytíř stál kde měl, takže pohotovou dorážkou skóroval. Radnice se snažila o vyrovnání. Měli i více ze hry. V 10. minutě  Valenta trefil břevno branky hostů. Další brankovou příležitost měl Esterka, ale brankář Motyčka jeho střelu vyrazil. Naopak hosté z ojedinělého brejku skórovali podruhé a vedli 2:0. Po rohu Radnice se k odraženému míči dostalo duo bratrů Petra a Josefa Dobrých. Ti se prokombinovali až k bráně Radnice a první jmenovaný proměnil. Nadále pokračovala převaha domácích,kteří však nedokázali proměnit střelecké příležitosti a dokonce zahodili penaltu v 34.minutě, kterou neproměnil Paleček.Ve 40. minutě  přišla další hrubá chyba Radnic před velkým vápnem a Třemošná vedla 3:0. Bratři Dobří opět úřadovali a nyní gólová střela vyšla na druhého Josefa.

Druhý poločas

 

Ve druhé půli hned ve 48.minutě proměnil Esterka další pokutový kop, který byl odpískán za ruku v pokutovém území a snížil tak na 1:3. Radnice pokračovala ve svém tlaku, měli několik nebezpečných akcí, které však nedokázali využít a tak opět udeřili hosté, když pěknou přízemní střelou k tyči z 20 metrů zvýšili na 4:1. Domácí dál bojovali. Byli lepším týmem, ale chyběla přesnější koncovka a soupeř tak získal důležité body. Závěrečný nápor vyzněl tudíž na prázdno. Konečný stav 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Petr Svoboda: V tomto utkání byli většinu utkání Radnice lepším týmem,převážně se hrálo na polovině hostů, ale své brankové možnosti nedokázali opět využít. Třemošná tvrdě potrestala všechny opakující se chyby domácích v obranné fázi a tak se mohla radovat z překvapivého, ale vzhledem k střelecké efektivitě, zaslouženého vítězství.Radnice opět jako v předešlém utkání doplatili na hrubé chyby v obraně a špatné využívání brankových příležitostí.

TJ Tatran Třemošná
Tomáš Eisenhammer: My jsme odjeli k zápasu takoví slepení. Spíše jsme chtěli neprohrát. Na konec jsme odjeli se třema bodama, což je nad očekávání dobrá věc.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pálek Ondřej - MELICHAR Vladimír (N), KÖRNER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.