Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnka předvedl hattrick v dvanácti minutách a i díky němu veze Zruč z vyrovnaného utkání tři body


Branky


0

Utkání druhé Zruče a předposledního Chrástu mělo před zápasem jasného favorita. Domácí Chrást ale favorizovaného soupeře dokázal potrápit a fanoušci mohli vidět vyrovnané utkání do samotného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Po úvodním hvizdu začali aktivněji domácí. Chrást nenechal své fanoušky dlouho čekat a už ve 4. minutě poslal svůj tým do vedení Václav Černý po krásné standartní situaci se dostal k míči a poslal míč přímo k přední tyči – 1:0. Hosté nedávali inkasovanému gólu velkou váhu a drželi si aktivitu s jistotou otočení. Jenomže to nepřišlo, ba naopak, Chrást přidal druhý zářez na bráně gólmana Hodana. Jan Rončák napálil míč z velkého vápna a rozvlnil síť Zruče podruhé – 2:0. Hosté pochopili, že je na ně Chrást dobře připravený a začali soupeře tlačit na jejich půli. Z aktivity pramenil snižovací gól ze 17. minuty Karel Trnka zpracoval centr ze strany a obstřelil gólmana Chrástu – 2:1. Než se stačili domácí vzpamatovat z inkasovaného gólu, přišel další a znovu z kopačky Karla Trnky. Akce téměř totožná s tou předchozí, zatažení míče po straně k velkému vápnu, centr na Trnku a jasné zakončení za záda Jana Kokošky – 2:2. A Trnka dokázal vstřelit ještě jeden. Na celý hattrick mu stačilo jen 12 minut. V 29. minutě se totiž prosadil potřetí – 2:3. Velký obrat Zruče byl dokonán. Chrást dokázal odpovědět několika šancemi, gól už ale v první půli nepadl. Do šaten tak vcházeli na lepší stavu favorizovaní hosté.

Druhý poločas

Do druhé půle nastoupily celky aktivně. Gól padl téměř po začátku druhého poločasu a to ve 48. minutě. Po rohovém kopu přišla hlavička, kterou Kokoška ještě dokázal vyrazit, míč ale za jeho záda následně dopravil Zdeněk Boháč2:4. Chrást ale zvládl ustát obrat Zruče a neztratil na své bojovnosti. A snahy se vyplatily. Gól padl v 56. minutě z hlavy Martina Bórika, který dorazil odraženou hlavičku Šejdla za záda Petra Hodana – 3:4. Následovalo několik šancí na obou stranách. Ke konci utkání se musel ještě ukázat Petr Hodan, který zachránil Zruč od vyrovnání. Utkání tak skončilo stavem 3:4, který zajistil Zruči tři body. Zruč se posunula na třetí místo za Rapid, který vyhrál v Hradišti 1:5.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška: V krákosti - dávali jsme hezké branky a taky jsme pěkné dostávali – krásní utkání pro diváky.

TJ Zruč B
Petr Řezáč: Já čekal, že budeme o něco lepší, Chrást nás překvapil. Díky tomu, že jsme to otočili ještě v první půli, tak jsme dobyli sebevědomí. Ale i tak Chrást hodně tlačil, bylo to vyrovnané utkání.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Brýla [-] , T. Doležal [-] , J. Šuster [-] - D. Kroc [-] , D. Tupý [-] , P. Mach [-] , J. Rončák [-] , V. Černý [-] (46. V. Šejdl [-] ) - L. Mück [-] , M. Bórik [-] (83. V. Fabián [-] )

TJ Zruč B
P. Hodan [-] - J. Přibyl [-] , O. Mašek [-] (78. M. Lang [-] ) , Z. Boháč [-] (56. P. Musil [-] ) , J. Trnka [-] , T. Kepka [-] , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] (63. T. Valenta [-] ) , K. Kazda [-] , V. Pavel [-] , J. Trnka [-] (60. M. Klail [-] )

ŽK: 32. M. Brýla - 3. J. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Burda Václav - SCHINGLER Milan, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.