3:1
(1:1)
11. M. Trnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice si senzačně poradily s tabulkově druhou Zručí


Branky


0

Deváté Litice dnes měli na programu zápas proti těžkému soupeři - v tabulce druhé Zruči. Zručtí i přes vydařený vstup do zápasu nedokázali domácí hráče zastavit od vyrovnání a následného otočení. Po výhře 3:1 tak Litice berou důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání nenastoupil domácí celek radostně. Zruč předváděla, že její postavení v tabulce odpovídá stylu hry a hosté dokázali už v 11. minutě vstřelit gól. Po rohovém kopu propadl míč ke kapitánu Martinu Trnkovi a ten propíchl míč za záda Jakuba Tihlaříka -0:1. Domácí se ale po inkasované brance zvedli. Litice začali hrát aktivně a srovnali držení míče. Střely na bránu po odehraných dvaceti minutách už také přály spíše domácím. A vyrovnávací branka přišla. V 29. minutě vybojoval Kanta míč, nahrál Ondřeji Kolrosovi a ten krásnou střelou z 25. metrů poslal míč do šibenice - 1:1. První půle nabídla z řad domácích ještě alespoň tři brankové šance, hosté také dokázali zahrozit, ale gól už během této pětačtyřicetiminutovky nepadl. 

Druhý poločas

V druhé půli se domácí stále hnali za výsledkem. Porazit tabulkově silnou Zruč byla pro Litice výzva, ne lehká, avšak jak se později ukázalo, také ne nemožná. Domácí byli aktivním týmem a nakonec změnili skóre utkání ve svůj prospěch. V 58. minutě proběhl Kovařík přes půl hriště, vystřelil, gólman Boháč míč vyrazil, k tomu se však první dostal dobíhající Ondra Kolros a s přehledem přidal svoji druhou branku utkání - 2:1. A po třetí rozvlnil síť Zruči znovu Kolros.68. minutě vybojoval znovu míč Kanta, který se v tomto utkání ukázal veledůležitým hráčem Litic, nahrál na Krejčího, ten nacentroval na Ondřeje Kolrose, který hlavou naposledy přepsal skóre na 3:1. Do konce utkání bylo k vidění na obou stranách pár šancí na změnu výsledku, toho se však diváci už nedočkali.

Litice tak znovu ukázaly, že vyhrávat umí a po nezdařeném vstupu do sezony je to už jejich páté vítězství v řadě! Zruč, ačkoliv prohrála stále jistě drží druhé místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves: Z naší strany velmi povedené utkání, až na prvních deset, patnáct minut. Znovu jsme ukázali, že umíme vyhrávat a jsou to pro nás velmi důležité tři body a pěkné zakončení před zimní pauzou.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - D. Blovský [-] (80. M. Vajskebr [-] ) , V. Liška [-] (19. P. Vacek [-] ) , J. Kovařík [-] , J. Kanta [-] , O. Kollros [-] , L. Fořt [-] , L. Kindl [-] , J. Krejcar [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

TJ Zruč B
Z. Boháč [-] - M. Lang [-] , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] , L. Husník [-] , T. Valenta [-] , J. Přibyl [-] (75. P. Řezáč [-] ) , J. Trnka [-] , P. Musil [-] , M. Klail [-] (63. P. Záhořík [-] ) , M. Liška [-]

ŽK: 86. P. Vacek - 41. L. Husník , 43. M. Liška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - VENTURA Ivo (N), BENIAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.