1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná venku vyhrála a posunula se před Prazdroj


Branky


0

Utkání domácího Prazdroje a hostující Letné slibovalo zajímavou podívanou. Letná měla před zápasem o tři body méně než Prazdroj, který měl ale odehrán o zápas navíc. Hostující celek dokázal podat skvělý výkon, domácí Prazdroj porazil a Letenští tak přeskočili Prazdroj v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Letná

Úvodní hvizd zazněl za mírného deště. Letenští na mokrém trávníku dokázali kontrolovat míč lépe než domácí Prazdroj. Bylo k vidění několik šancí na obou stranách, než si ale mužstva zvykla na podmínky, které panovaly na hřišti, byl téměř konec poločasu. Jediný gól první půle vstřelil ve 41. minutě Milan Štádler. Po rohovém kopu se míč odrazil do vápna, Štádler z voleje trefil míč přesně k tyči a poslal tak svůj tým do šaten za vedení 0:1.

Trávník pod vodou, Letenští ale nezaváhali

Do druhé půle nastupovali hráči už na poměrně dost smáčené hřiště. Bylo obtížnější tvořit šance. Letenští zvolnili a předali částečně aktivitu i domácímu Prazdroji. Domácí měli několik šancí z rychlých brejků, obrana hostujícího celku však gól nedovolila. Druhý gólový zápis tedy šel znovu do řad Letné. V 58. minutě využili hosté špatné rozehrávky soupeře na půlce, nahráli Zdeňku Soukupovi, který překonal gólmana Kolaříka a umístil míč přesně do pravé šibenice – 0:2. Prazdroj ale dokázal odpovědět. V 70. minutě snížil skóre na 1:2 Pavel Hyneš, po kombinační akci tak dal domácím ještě nějaké naděje na vyrovnání, případnou výhru. Letná si však skóre pohlídala, ba ještě vylepšila. V 79. minutě se totiž dokázali hosté uvolnit z pravé strany, poslat centrem míč na Jana Jelínka, který zakončoval hlavou přesně – 1:3. Jelínkův gól byl poslední v tomto utkání. Letná si tak odváží důležité tři body a posunuje se na druhé místo tabulky, má však jeden zápas k dobru. Prazdroj se stejným počtem bodů sestoupil na třetí místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Martin Dobrý: V první půli jsme byli lepší, když tráva byla jen mokrá, vyhovovalo nám to. Druhý poločas už byl horší, trávník byl pod vodou a soupeř dokázal tvořit hodně brejkových šancí. Většinu zápasu jsme ale kontrolovali.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , M. Krýda [-] , D. Urie [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] (79. J. Diviš [-] ) , M. Ranš [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] (35. A. Dejmek [-] ) , P. Kratochvíl [-] , P. Brichcín [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - J. Vričan [-] , Z. Soukup [-] (89. J. Šerbaum [-] ) , D. Máj [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , T. Vozka [-] (83. J. Diviš [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Dobrý [-] (87. T. Borkovec [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-]

ŽK: 56. J. Hostička - 81. D. Máj .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - MATULA Patrik (N), PŘIBYL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.