8:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov porazil Chotíkov rozdílem třídy


Branky


20. P. Kuchař , 22. A. Boguševschi , 29. M. Klement , 35. P. Ausberger , 45. D. Kristl (vl.) , 47. J. Kubek , 70. M. Klement , 86. J. Bednář (p.)
0

Osm zářezů na bráně Chotíkova si zapsali hráči domácího Vochova. Je to už druhé utkání, kde Vochov předvedl takový střelecký výkon, osm gólů vstřelil taky v utkání proti Unionu. Vochov tak ziskem tří bodů poskočil na páté místo. Chotíkov zůstává osmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí vkročili do utkání jednoznačně aktivněji. Chotíkov musel likvidovat spoustu šancí, několik šancí si však vytvořili i hosté. Do dvacáté minuty měli oba gólmani čistá konta. To však změnil právě ve 20. minutě Pavel Kuchař, který poprvé dostal míč za záda Šlajse a rozjel tak střeleckou parádu Vochova – 1:0. Krátce na to zvýšil na 2:0 Alexej Boguševskij, konkrétně ve 22. minutě. Chotíkov ale bohužel pro ně střelecky rozmlsaný Vochov nezastavil a Šlajs musel lovit míč zpoza brankové čáry znova v 29. minutě. Tehdy se trefil Martin Klement – 3:0. A Vochov ve střelecké jízdě pokračoval dál. Na 4:0 dával Pavel Ausberger, ve 35. minutě rozvlnil síť Chotíkova počtvrté. A poločas ukončil pátým gólem do brány Chotíkova smolně Dennis Kristl. Po závoru před vlastní bránou nešťastně tečoval za záda svého gólmana – 5:0. Kristlovou vlastní brankou skončil gólový zápis první půle.

Druhý poločas

Do druhého poločasu vstoupil Vochov stejně aktivně, jako do prvního. Hned ve 47. minutě zvyšoval na 6:0 Jakub Kubek. Chotíkov si byl vědom jasné prohry, přesto však hru nevzdával a snažil se tvořit. Jenomže další gólový střelec byl znovu domácí Martin Klement, ten přidal svou druhou branku odpoledne v 70. minutě  a zvýšil na 7:0. A gólový zápis uzavřel proměněnou penaltou v 86. minutě Jan Bednář. Vochov tak jednoznačně porazil hostující Chotíkov, připisuje si důležité tři body a je na pátém místě o tři body za Prazdrojem, ten má však o zápas navíc. Chotíkov zůstává se čtyřmi body osmý.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Předvedli jsme výborný výkon, ukázali jsme, že si doma věříme a máme na vysoké výsledky.




Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] (81. J. Zámeček [-] ) - E. Strejček [-] , J. Bednář [-] , F. Mayr [-] (70. M. Šulaj [-] ) , M. Fürbacher [-] , H. Akopjan [-] (9. P. Ausberger [-] ) , Z. Klein [-] , P. Kuchař [-] (20. A. Boguševschi [-] ) , J. Kubek [-] , M. Klement [-] , D. Konáš [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] (46. M. Hádek [-] ) - J. Havala [-] (70. P. Oulík [-] ) , D. Kristl [-] , P. Maruš [-] (46. M. Míka [-] ) , M. Rubáš [-] , M. Bernas [-] , D. Kestler [-] , M. Hauer [-] , J. Fryček [-] , P. Čech [-] , P. Novák [-]

ŽK: 57. J. Kubek , 66. Z. Klein - 78. M. Míka , 84. M. Bernas .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: Levý Vítek - HALILI Ramadan (N), HÁDEK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.