Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov byl většinu zápasu lepší, říká Martin Dobrý, Letná však nakonec veze dva body z penalt


Branky


0

Hráči Vochova předvedli v posledních zápase velké kvality. Na druhé straně však byla stejně kvalitní Letná, která jde za postupem. Utkání proto slibovalo skvělou podívanou, která přišla. Domácí Vochov zvládl zápas s těžkým soupeřem bravurně, Letná ale dokázala využít svých šancí a nakonec byli její hráči klidnější i v penaltovém rozstřelu. Vochov si tak připisuje jeden bod a je na pátém místě tabulky. Letenští jsou s 18. body na místě druhém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do prvního poločasu nastoupili oba celky aktivním fotbalem. První se mohli z gólu radovat Letenští, v 5. minutě se totiž trefil Milan Štádler, z vápna vypálil a gólman Elkobrosy míč neudržel – 0:1. Vochov ale po inkasovaném gólu nezazmatkoval, držení míče bylo více na straně domácích. Letná hrozila spíše z brejkových akcí, ale i z nich si dokázala vybudovat jasné příležitosti. Druhým gólovým střelcem byl znovu Milan Štádler, útočník Letné  zpracoval centr z prava a pravačkou vystřelil pod břevno – 0:2. Vochov znovu odpověděl několika šancemi, ty však za zády Václava Hebra neskončily. Nepsané pravidlo „nedáš, dostaneš“ zafungovalo i v tomto zápase. I přes snahu Vochova snížit dvougólové manko přišla třetí branka, znovu od hráče s číslem 9. Centr z levé strany poslal Milan Štádler hlavou přímo k tyči a zvýšil na 0:3. Diváci následně mohli sledovat několik šancí na obou stranách, gól však už v první půli nepřibyl. Do šaten tak šli za lepšího stavu Letenští, ačkoliv Vochov předvedl výkon, který by si možná zasloužil jiný stav.

Druhý poločas

Aktivita Vochovských se ale nakonec přece vyplatila. Nula na straně Vochova byla přepsána v 49. minutě gólem Zdeňka Kleina, který natáhl z 25. metrů a prudkou střelou rozvlnil síť Letné – 1:3. Vochov hrál aktivněji, Letná ale držela krok a také měla několik šancí. Následující gólový střelec byl ale znovu Zdeněk Klein. Ten znovu střelou z dálky překvapil gólmana Hebra a snížil na 2:3. A hon za vyrovnáním se Vochovu nakonec přece jen povedl. V 80. minutě přišel faul ve vápně na Erika Strejčka. K míči se postavil Pavel Kuchař, nejlepší střelec tabulky a s přehledem proměnil – 3:3. Zápas byl tak srovnán a nezbývalo než postoupit k penaltovému rozstřelu. 

Penaltový rozstřel

V první sérii se síť nerozvlnila ani za zády Elkobrosyho, ani za zády Hebra. Letenský hráč netrefil bránu, stejně tak i Vochov překopl. V druhé sérii byla k vidění úspěšně kopnutá penalta Letné, naopak rána Vochova skončila v náruči Václava Hebra. Následně se proměnily všechny penalty, Letná tak díky druhé sérii vyhrála.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: V první půli jsme byli aktivní, Letná hrozila spíše z brejků. V druhé půli jsme byli lepší, vynahradili jsme si gólově nevydařený první poločas.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Martin Dobrý: První půle byla vyrovnaná, ale Vochov byl o něco lepší. Druhá půle byla znovu spíše v režii Vochova, vystřídali hráče, který hrál prý nějakou lepší ligu v Německu, dokázal pozvednout hru Vochova a byli k závěru silnější.



Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Konáš [-] - M. Klement [-] - E. Strejček [-] , P. Ausberger [-] , P. Tlustý [-] (48. J. Kubek [-] ) , J. Bednář [-] , A. Boguševschi [-] , Z. Klein [-] , P. Kuchař [-] , M. Šulaj [-] (60. R. Halili [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - T. Kamínek [-] , J. Rada [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , T. Vozka [-] (49. J. Gärtner [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Dobrý [-] , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-] , M. Šampalík [-]

ŽK: 25. Z. Klein , 70. E. Strejček , 84. A. Boguševschi - 70. V. Hebr .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Votruba Jiří - VRÁNEK Václav (N), PŘIBYL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.