Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín nadělil Dolní Kalné desítku.


0

Dvouciferné číslo viděli diváci na hřišti Miletína po té, co domácí hráči rozpoutali peklo a zápas zakončili desetigólovým výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 17. minutě to bylo už 5:2!

Od začátku se hrál oboustranně útočný fotbal. Lépe z toho vyvázl domácí favorit, který potvrdil své kvality a častěji se dostalával až do zakončení. V podstatě každý útok od první do sedmácté minuty končil gólem. V té době dokázali i hosté některou ze svých šancí proměnit a tak byl stav utkání 5:2. Pak už se ale hra uklidnila. Vypadalo to, že oboum týmům došel lehce dech. Domácí zkušeně začali kontrolovat hru a soupeře v podstatě do hry nepoušteli. Odměnou za to jim byl ještě jeden gól do poločasové pauzy, který vsítili z pokutového kopu.

Druhá půle v režiji domácích.

Hosté už se do šancí dostávali obravdu jen velmi sporadicky. Domácí zkušeným a pohodovým výkonem kontrolovali utkání. Na začátku druhého poločasu se jim podařilo ještě vstřelit dvě branky a definitivně tak svého soupeře dostali do kolen. Za stavu 8:2 už byla vytoužená desetigólovou hranice hodně blízko. A tak domácí neponechali nic náhadě a dvoumi slepenými góly na tuto metu v 67. minutě dosáhli. Do konce zápasu už se až na pár náznaků šancí nic neodehrálo.



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , O. Machačka [-] , A. Leplt [-] , T. Novotný [-] - L. Nálevka [-] (55. L. Kněžourek [-] ) , M. Krátký [-] , J. Němeček [-] , M. Bartoníček [-] (46. Š. Kulina [-] ) - F. Vondrouš [-] , Z. Urban [-] (70. A. Lámr [-] )

FK Dolní Kalná
M. Bartoš [-] - O. Kohout [-] , T. Navrátil [-] , Z. Tauchman [-] , L. Dědek [-] - A. Kodytek [-] , M. Najman [-] , T. Hampl [-] , J. Jiřička [-] - V. Kodýtek [-] , M. Lukeš [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.