0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná vítězí v Kobylicích.


Branky


0

Kobylice měly ještě před tímto utkání teoertickou možnost postupu. Po této těsné domácí prohře se jim ale postup vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo pomálu.

Utkání začalo za nepříjemného větru, který ovlivnil průběh celého prvního poločasu, když se žádný tým nedokázal s tímto aspektem vyrovnat. Šancí ke vstřelení branky bylo jako šafránu a tak nejslabší návštěva na kobylickém stadionu v letošní sezóně byla ráda za každou střelu na branku. Největší šanci prvního poločasu si vypracoval domácí Pšenička, jehož střelu bravurně zneškodnil brankář Navrátil.

Zápas nadále nebyl nikterak atraktivní.

Po změně stran sice již vítr trochu zeslábl, ale fotbal nevalné kvality pokračoval i nadále. Hodně nepřesností brzdilo domácí hráče v zakončení a tak když rozhodčí Bednář nařídil v 63.minutě pokutový kop pro domácí, zdálo se, že se diváci konečně dočkají branky, jenomže domácí střelec Němec mířil pouze do tyče a následnou dorážku již hostující defenziva nedovolila. Jediná branka padla stejně jako minulý týden v závěru utkání  opět do kobylické sítě a tak se zrodilo překvapivé vítězství dolnokalenských a třetí porážka v řadě domácích na svém hřišti.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Jaroslav Valenta, sportovní manažer (domácí):: Po našem nejhorším výkonu jara jsme si ani jiný bodový zisk nezasloužili.

FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil ml. (hosté): Očekával jsem kvalitní, rychlý a kombinační fotbal od Kobylic, ale opak byl pravdou. Soupeř působil nemastně, neslaně a jeho střelecká potence byla překvapivá. Myslím si, že domácí hráči neodvedli dobrou práci. Kalná vyhrála zaslouženě.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - J. Hejcman [-] , F. Marek [-] , P. Dvořák [-] , R. Hrubeš [-] - T. Hrubý [-] , D. Nový [-] , T. Havlíček [-] (60. V. Trutnovský [-] ) , J. Pšenička [-] (66. L. Říha [-] ) - T. Němec [-] , R. Brzek [-] (83. J. Dařbuján [-] )

FK Dolní Kalná
T. Navrátil st. [-] - M. Najman [-] , J. Navrátil [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-] (90. D. Ježek [-] ) - A. Kodytek [-] , L. Dědek [-] , J. Jiřička [-] , T. Hampl [-] (67. M. Ježek [-] ) - T. Navrátil [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 73. R. Hrubeš - 18. J. Navrátil , 63. V. Bartoš .
Hráči zápasu: R. Hrubeš - J. Navrátil , M. Bartoš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.