Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín v Polici úspěšný.


0

Miletín si odváží z Police tři body a po menším zaváhání Nepolis se jim malinko příblížil. Boj o první místo je tak nadále otevřený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza v první půli.

Herně byli o něco lepší hosté, kteří šli hned ze začátku utkání do vedení. Brzký gól nejspíš domácí zaskočil a tak jim nějakou dobu trvalo, než se dostali do tempa hry. Nakonec se jim přece jen povedlo malinko zvednout a dokázali srovnat stav utkání na 1:1. V závěru se už poločas dohrával v poklidnějším tempu.

Hosté vítězí.

V druhé půli hosté ještě více přidali na aktivitě a obléhali branku domácích. Domácím se zápas vůbec nepovedl a nedokázali se do něj nadále dostat. V druhém poločase tak domácí viděli tři branky a všechny v síti domácího celku. Miletín se tak nadále drží na druhém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda(domácí): Dneska proti nám nastoupil kvalitní soupeř. My jsme odehráli příšerné utkání. Takže jsme zaslouženě prohráli.




Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - B. Rieger ml. [-] , J. Pokorný [-] (69. J. Čermák [-] ) , M. Jandík [-] , M. Hejnyš [-] - J. Kubeček [-] (87. A. Hlávka [-] ) , T. Werner [-] (69. P. Hečko [-] ) , J. Klapkovský [-] , J. Hauschke [-] (28. J. Kollert [-] ) - J. Pataki [-] , A. Bergmann [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - T. Novotný [-] (60. L. Kněžourek [-] ) , O. Machačka [-] , L. Nosek [-] (82. P. Jukl [-] ) , A. Leplt [-] - M. Krátký [-] , M. Bartoníček [-] , J. Němeček [-] , Š. Kulina [-] (55. L. Nálevka [-] ) - Z. Urban [-] , F. Vondrouš [-]

ŽK: 43. J. Kollert , 60. J. Kollert - 49. L. Nosek , 80. J. Němeček . ČK: 60. J. Kollert .
Hráči zápasu: A. Bergmann - F. Vondrouš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.