1:2
(1:1)
9. M. Jandík
65. P. Brodský (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno padlo doma jen tak tak.


Branky


1. V. Hnát - 9. M. Jandík , 65. P. Brodský (vl.)
0

Zápas, kterému by slušela spíš remíza nakonec dopadl lépe pro hosty. Ty si tak odvážejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutový kop hned v první minutě.

Hned v první minutě domácí hráči kopali pokutový kop a proměnilo ho. Šli tak do brzkého vedení 1:0. Hostům se ale podařilo do deseti minut vyrovnat stav utkání na 1:1. Zbytek poločasu se hrál bojovný fotbal z obou stran, který přinesl několik ať už vážnějších a nebo méně vážných dohraných soubojů. Při jednom takovém souboji rozhodčí, k udivu většiny aktérů, tasil červenou kartu a tak šel domácí hráč do sprch o poločas dříve.

Oslabení domácí byli vyrovnaným celkem.

I přes absenci vyloučeného hráče, domácí nehodili zápas za hlavu a nadále byli Polici vyrovnaným soupeřem. V druhém poločase bylo viděno několik šancí na obou stranách a po většinu času si oba týmy předávali iniciativu nad utkáním. Hostující celek, za pomocí domácích, dokázal v 65. minutě vstřelit vítěznou branku a tak si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda(hosté): Podle mého to bylo takové vyrovnané utkání. My jsme měli šance, oni měli šance. Z mého pohledu by spíše utkání slušela remíza. Ale bohužel pro domácí jsme byli o něco šťastnějším týmem.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - L. Komárek [-] , P. Berounský [-] , R. Dyčenko [-] (65. J. Dřímal [-] ) , V. Nasikovský [-] - P. Komárek [-] (65. M. Valnoha [-] ) , V. Hnát [-] , T. Klaban [-] , O. Černovský [-] - P. Zedek [-] (75. L. Strnad [-] ) , O. Brett [-]

Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - B. Rieger ml. [-] , J. Pokorný [-] , J. Pataki [-] , J. Kubeček [-] - P. Hečko [-] , T. Werner [-] (82. A. Hlávka [-] ) , M. Jandík [-] , A. Bergmann [-] - J. Klapkovský [-] , M. Hejnyš [-]

ŽK: 35. R. Dyčenko - 52. M. Hejnyš . ČK: 45. T. Klaban .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.