2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová nakonec podlehla na penalty


Branky


8. D. Volf , 60. D. Volf - 44. J. Kočí , 71. J. Najman
0

Do Sosnové přijelo družstvo z Bukovan a schylovalo se k více, než vyrovnanému souboji. Oba celky na tom byly víceméně podobně, jen domácí měli o pár bodů větší náskok. Dnes to ale nehrálo roli, ovšem co hrálo podstatnou roli, byl výkon sudích...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová půle

Hřiště v Sosnové nebylo zrovna v ideálním stavu, ale práce místních funkcionářů se den před tím vyplatila a byli schopni hřiště uvést do hratelného stavu. Oba týmy bojovaly, ale byla to Sosnová, která se jako první dostala do vedení. V 8. minutě se dokázal prosadit David Volf, který tak zužitkoval přeci jen o trochu větší aktivitu domácích. Poločas plynul a hosté se snažili s výsledkem do poločasu něco udělat, v tu chvíli již byli lepším týmem na ploše, když ve 44. minutě vyrovnali díky vlastenci domácích, jenž byl ale připsán na gólový účet Josefa Kočího. Poločas nakonec skončil 1:1.

Diskutabilní výroky sudího

V druhé půli se vskutku děli věci. Sosnová si v kabině dost řekla a do druhé půle vlétla se vší zodpovědností k domácím fanouškům, kterým určitě chtěla nadělit výhru. K té se domácí mužstvo přiblížilo v 60. minutě, díky brance Davida Volfa, který se dnes trefil podruhé a naposledy. Jenže poté přišlo několik rozhodnutí ze strany hlavního sudího Poppra, které vyvolaly emoce a debatu. Hlavně po červené Slipčenka a Volfa se zápas začal kazit a jen těžko k tomu dodat více slov, když si uvědomíme fakt, že realita na hřišti neodpovídá zápisu rozhodčích. V 71. minutě poté přišla šance hostů, kteří dokázali opět vyrovnat utkání a nakonec se muselo jít do penalt. Ty ovládly hosté v poměru 5:6 a berou tak celkovou výhru 2:3.



Ohlasy k zápasu


Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (trenér Sosnové): Od zápasu jsme čekali tři body. Průběh utkání tomu i odpovídal, ale ve chvíli kdy jsme inkasovali vlastňák, byli hosté lepší. V kabině jsme si něco řekli a to jsme naplnili brankou na 2:1, jenže poté přišly poněkud kontroverzní výroky rozhodčích a zápas se poté dobral až na penalty, kde jsme hostům podlehli.




Sestavy


Sparta Sosnová
M. Janovský [-] - M. Bango [-] (33. Z. Sameš [-] ) , T. Hamata [-] , F. Ondřejka [-] (95. P. Bílý [-] ) , J. Vokoun [-] , M. Fulier [-] , D. Volf [-] , M. Slipčenko [-] , J. Růžička [-] (85. P. Košík [-] ) , R. Ladra [-] , P. Nemeš [-] (80. D. Jilemnický [-] )

TJ Družba Bukovany
M. Ramík [-] - J. Majerech [-] (70. D. Vetešník [-] ) , J. Najman [-] , Z. Fertig [-] (80. Š. Fulier [-] ) , J. Vorlík [-] , L. Svoboda [-] , M. Stránský [-] , K. Šup [-] (70. R. Fuljer [-] ) , J. Králík [-] , J. Kočí [-] , V. Hlubuček [-]

ŽK: 68. P. Nemeš , 74. J. Vokoun - 80. M. Ramík . ČK: 65. D. Volf , 65. M. Slipčenko .
Místo: Sosnová. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - KRÁL Jaroslav, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.