Na Stružnici zavítalo Jestřebí a nestačilo se divit


Branky


0

Hosté z pozice vedoucího ligy byli určitě dost překvapení, jak moc se na dnešní utkání domácí připravili. Faktem ale je, že bodové umístětní hostů rozhodně neodpovídá jejich předváděné hře na hřišti a proto se nikdo jejich dnešní prohře nemůže divit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl ještě stále jalový

Utkání se hrálo slušnější bez záludnosti. Hrálo se ve vysokém tempu, kterému domácí borci stačili. První poločas byl na šance velice skromný. Hosté hrozili pouze ze standartek a z rohů, kterých měli snad deset, za to domácí trpělivě čekali na chybu a párkrát se před branku hostů dostali ale nic z toho nebylo. Územní převahu měli přeci jen hosté. Taktika domácích byla jasná, bránit a soupeře k vyložené šanci nepustit, což se v první půli podařilo. Stružnice si na své šance z brejku musela počkat až do poločasu druhého. Takže půle skončila 0:0.

Stružnice vítězí

Druhý poločas to už byla jiná jízda. Hrálo se snad ještě rychleji, než v prvním poločase a domácí, aniž by to kdokoliv čekal, převzali otěže zápasu a začali si vytvářet i gólovku, zatímco hosté si nevěděli rady s dobře organizovanou a dobře hrající obranou domácích. Domácí hrozily z brejků a s přibývajícím časem jich bylo více a více, protože hosté chtěli za každou cenu vyhrát, a proto vznikaly v obraně mezírky pro domácí hráče. Po jednom brejku to domácí vyřešili náramně. Po ose nahrával Dvořák, který našel seběhnuvšího z druhého strany Koždoňe B., který čekal do poslední chvíle na spravný moment, kdy mohl nádhernou přihrávkou najít na penaltě úplně Volného Marečka, kterého napoprvé gólman vychytal, ale na druhý pokus už se nemýlil. Domácí tedy v 68. minutě udeřili a zaslouženě vedli 1:0. Netrvalo to ale dlouho a v 73. minutě hosté srovnali Šmejkalem, který po závanu před brankou doklepl míč do síťě a bylo to 1:1. Každý se obával že to Struznici položí, ale ta hned za tři minuty odpověděla, když z levé strany odcentroval Halgaš do vápna, kde si balón našel opět Koždoň B., pěkně zpracoval a levačkou precizně zakončil. To se psala 76. minuta a bylo to 2:1. Poté domácí zalezli a bránili výsledek. Hosté samozřejme prohrát nechtěli, a proto se tlačili před branku. Domácí snad měl i čtyří další brejky na rozhodnutí zápasu. Ten nejslibnější měl Halgaš s Koždoňem ale první jmenovaný to dal tomu druhému na příliš dlouhou nohu. A tak se domácí museli dále strachovat o výsledek. Hosté měli tlak i šance, ale nic nedokázali petavit v gól, takže domácí si nečekaně připsali další tři body proti velkému favoritovi. Stav tedy 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Stružnice
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Zase s budu opakovat. Ke každému zápasu přistupujeme s tím, že určitě nejsme tím nejlepším v soutěži i když se pořád držíme v popředí tabulky. Mám určitě radost, že máme tolik bodů, kolik máme, ale musíme si přiznat, že teď už to bude jen těžší a těžší. Soupeři se na nás budou připravovat a nikdo nás už nepodcení. Vypíchl bych jen Kolaříka, jako jediný dnes makal.

TJ Jestřebí-Provodín
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Dnes se nám podařilo, co asi nikdo nečekal kór, když jsme neměli čtyři lidi ze základu. Naše taktika byla zaměřena na obranu a z nějakého brejku se pokusit dát gól. Opět bych pochválil celý tým, protože to byl zápas odježděnej po prdeli. Ale jestli mám vyzdvihnout tři hráče, tak je to Václav Koždoň, který na beku nedal útočníkům Jestřebí šanci, dále Josef Halgaš, který na levé záloze dělal největší problémy Jestřebské obraně a nahrál na oba góly a Břetislav Koždoň, který dal rozhodující banku a obecně hrál dobře.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - LÖFFELMANN František, KŘEMEN Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.