2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí sice vítězí, ale výkonem opět nepřesvědčilo


Branky


0

Domácí jsou stále první a dnešní zápas měli v pohodě ovládnout, alespoň dle prognóz. Zápas nakonec ovládli jen výsledkově, herně totiž opět zaostávali a málem i prohráli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřebí šlo do vedení 2:0

V první půli to ještě ze strany domácích jakž takž šlo. Hráli to své a Police měla nemalé problémy. Navíc už v 6. minutě prohrávala zásluhou domácího hráče se sympatickou jmenovkou Martin Martínka. V 15. minutě ještě druhého fíka přidal Kolařík a s hosty to nevypadalo vůbec dobře. Tím spíše, když uvážíme, že mohlo být hůře, když se do tutovek dostali Pilař s Kolaříkem, ale ani jeden již branku nepřidal. Poločas tak dozněl do svého výsledku 2:0 pro domácí mančaft.

Jestřebí naprosto vypadlo

Druhá půle byla z pohledu domácích katastrofou a můžou být jen rádi, že body v zápase neztratili. Police zařadila vyšší stupeň a domácí přestali stíhat. Jenže hosté se dlouho nemohli prosadit, až někde v 88. minutě, kdy se Kalina mladší prosadil brankou na 2:1. Jenže to už asi bylo příliš pozdě a jejich neproměněné šance je také můžou mrzet. Mohli si ze zápasu odvést klidně i výhru, ale své šance zkrátka nevyužili. Hodně se o to zasloužil hlavně domácí gólman Procházka, který chytil dokonce i penaltu. Výsledné skóre tedy 2:1 pro Jestřebí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Druhá půle byla z naší strany katastrofou, byla to asi nehorší půle. Já čekal vítězství, protože jsme byli kompletní. Jakožto tradičně, i tohle vítězství se ovšem rodilo těžce. Podle mě to ve finále měla být plichta. Vypíchnu dnes Procházku a Karase, jinak nikoho.

TJ Sokol Horní Police
Stanislav Kadlec (vedoucí Police): Dostali jsme dva rychlé góly zřejmě rozhodli o zápase. Musím říci, že mě domácí ve druhé půli trochu zklamali, ale my jsme je stejně nepotrestali. Byl to docela vyrovnaný zápas, to je pravda. Jinak jsme očekávali, že nás budou mydlit více, ale to se dnes prostě nestalo, tím spíše, když jsme přijeli de facto je v jedenácti. Jinak vypíchnu Milan Vágnera a Rudu Kubaše.



Sestavy


TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Martínka [-] (53. L. Fidler [-] ) , P. Wágner [-] , D. Šmejkal [-] , S. Šafránek [-] (83. M. Věchet [-] ) , J. Pilař [-] , M. Kněžour [-] , L. Prkno [-] (67. J. Trhlík [-] ) , M. Kolařík [-] , T. Karas [-] , L. Gabriel [-]

TJ Sokol Horní Police
A. Havlík [-] - M. Vágner [-] , P. Věchet [-] (61. L. Šamša [-] ) , R. Kubaš [-] - M. Bizoň [-] , J. Kodeš [-] , S. Kadlec [-] , T. Benda [-] , M. Flieger [-] - M. Bizoň [-] , D. Kalina [-]

ŽK: 64. P. Wágner .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Folk Miroslav - KLIMT Pavel, KOLÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.