3:1
(0:0)
66. R. Brzek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno doma zaskočilo Kobylice.


Branky


0

Domácí hráči si alespoň lehce mohou spravit chuť, po ne přiliš povedené druhé části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas nabídl několik šancí.

Už od začátku bylo jasné, kdo touží po vítězství o něco více. Z domácím v závěru sezóny nejspíš opadlo pomyslné břemeno a tak bavili fanoušky fotbalem. Od začátku zápasu si vypracovávali několik slibných brankových příležitostí. Ovšem trápila je koncovka. Hosté přijeli s kombinovanou sestavou, která se nemohla dostat po clelý poločas do tempa a tak mohli být rádi, když uslyšeli hvizd znamenající konec poločasu.

Scénář se nezměnil, skóre ano.

Od začátku druhé půle bylo na hřišti viděno to, co v té první. Domácí hráči byli stále lepším celkem a také se konečně dokázali prosadit. Nejdříve šli dvě góly, které padly během deseti minut do dvoubrankového vedení. Hosté se pak ujali na chvíli inciativy a podařilo se jím snížit stav na 2:1. Poslední slovo měli ale opět domácí a tak si připisují zasloužené vítězství 3:1.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , T. Dřímal [-] , P. Komárek [-] - P. Zedek [-] , V. Hnát [-] , J. Dřímal [-] , O. Černovský [-] - D. Machačný [-] , O. Brett [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - P. Dvořák [-] , J. Hejcman [-] , D. Šafařík [-] , M. Khol [-] - R. Hrubeš [-] , T. Havlíček [-] , D. Nový [-] , F. Marek [-] - T. Hrubý [-] , R. Brzek [-]

ŽK: 25. D. Nový , 50. J. Holý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.