4:3p.
(1:3)
7. F. Trč (p.)
7. R. Jackl
27. D. Jackl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 17:00

6.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vítězí na penalty


Branky


15. J. France , 55. J. Lupšák , 57. V. Česenek - 7. F. Trč (p.) , 7. R. Jackl , 27. D. Jackl
0

Kunratice jsou na místě druhém, kdežto domácí zhruba uprostřed. Hosté si rozhodně přijeli pro body, ale věděli, že je nečeká nic jednoduchého. Domácí totiž mají relativně formu, jenže to hosté také...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté brali poločas

Lokotka nezačala vůbec zle a proti hostům se celkem i vytáhla. Ti hráli to svoje, ale musíme přiznat, že branky dávali po chybách domácích hráčů. V 7. minutě přišla první chyba ze strany Lokotky a hráč Jack Robin posílal Kunratice do vedení. V té samé minutě přišla další neuvěřitelná chyba domácí obrany a na řadu přišel pro tentokrát pokutový kop. Ten proměnil Trč Franta a Lokotka již velice brzy prohrávala o dvě branky. Jakub France sice snížil v 15. minutě, ale poté přišla další chyba Lokotky a další gól. O ten se ve 27. minutě postaral znovu Jack, ale nyní to byl ten druhý a sice Dominik. Poločas za stavu 1:3.

Lokotka skóre dohnala

Ve druhé půli domácí přidali a podařilo se jim vyrovnat skóre. Byli ve druhé půli asi lepším celkem, o čemž svědčí i mnoho vyložených šancí. Ty ale ve většině případů domácí spálili a že těch šancí měli. V 55. minutě to byl Lopušák Jan, který snižoval na rozdíl jediné branky, když využil krásnou akci a přesně zakončil do sítě. V 57. minutě ovšem vypálil zpoza vápna Česenek Viktor a remíza byla na světě. Poté už ani jeden z celků branku nevsítil a proto jsme museli jít do penalt. Ty ovládli v poměru 5:4 domácí a berou tak konečnou výhru po pokutových kopech 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Zdeněk Rajšner (Lokotka): Šli jsme do utkání s tím, že Kunratice ještě neztratily bod, takže jsme je chtěli potrápit, co to půjde. Ze zápasu jsme chtěli bod a po penaltách máme nakonec dva. Ovšem vzhledem k šancím, které jsme ve druhé půli měli a neproměnili, jsme měli brát plný počet bodů, ale bohužel se tak nestalo.




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
T. Piskor [-] - P. Černý [-] - J. Lupšák [-] (80. Z. Rajšner [-] ) , M. Pelc [-] , J. France [-] (46. M. Bukáček [-] ) , M. Horáček [-] , K. Blahout [-] , J. Brejcha [-] , V. Česenek [-] , V. Volejník [-] , R. Vnuk [-]

SK Kunratice u Cvikova
F. Trč [-] - T. Zet [-] , P. Haman [-] , I. Fanta [-] , R. Bobelák [-] - J. Fanta [-] , R. Jackl [-] , S. Klodner [-] , P. Ježek [-] - D. Jackl [-] , T. Nový [-] (46. L. Grežďo [-] )

ŽK: 85. K. Blahout - 33. I. Fanta .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Folk Miroslav - MENGR Jiří, ŠPÁTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.