1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes slibný úvod Albrechtice podlehly Českému Meziříčí


Branky


0

Albrechtice čekal na domácím hřšti velmi těžký soupeř - první tým tabulyk České Meziříčí, které nerozdává body jak Večerníček noviny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase góly

Vstup do utkání vyšel domácímu týmu na výbornou. Albrechtice vstoupily do utkání bez zbytečného respektu a rozklepaných kolen. V úvodních minutách se jim podařilo zatlačit České Meziříčí před jeho brankou a nakonec i vstřelit první branku, o kterou se v 8. minutě zasadil útočník Pinkas. Albrechtice se sympaticky neuchýlili k žádnému úzkostnému bránění nejtěsnějšího vedení, naopak se snažily dál tlačit a zkoušely přida další branku. Domácí si vypracovali dvě velmi slibné šance, které jen smolně neskončily brankou. Dávka štěstí jako by probudila hosty z Českého Meziříčí, kteří se také začali osmělovat a prověřovat domácího gólmana Šklíbu. Odměna přišla pro hostující celek ve 13. minutě, kdy se po dobře rozehrané standartce prosadil útočník Tomášek. Vyrovnání přibrzdilo domácí Albrechtice a naopak nabudilo České Meziříčí, které postupně srovnávalo herní krok se svým soupeřem. Ve 30. minutě přišla další standartní situace pro České Meziříčí a hostům se opět povedlo ji přetavit ve vedoucí branku, kterou zařídil Baše. Českému Meziříčí se tak podařilo ještě do poločasu otočit skóre a do kabin mohli odcházet spokojenější hosté. 

Ve druhém poločase mariáš

Ve druhé půli se Albrechtice snažily ze všech sil vyrovnat, doplácely však na nedisciplinovanost, která vedla k udelování karet všech barev. V 70. minutě se po druhé žluté kartě klidil ze hřiště domácí obránce Kajn, toho už o šest minut později následoval rovněž po druhé žluté obránce Pavlas. Albrechtice si tak výrazně zkomplikovaly cestu za vyrovnáním, přesto se do několika šancí dostaly. Některé situace byly podle trenéra Albrechtic sporně posouzeny v neprospěch domácího týmu - kdy rozhodčí nejprve neodpískal ruku hráče hostí v pokutovém území a v samotném závěru odpustil hostům malou domů. Ve druhém poločase oslabené Albrechtice tak nedokázaly vyrovnat a podlehly Českému Meziříčí 1:2.



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
P. Šklíba [-] - J. Jaroš [-] , M. Pavlas [-] , P. Zeman [-] , A. Kajn [-] - D. Hořínek [-] , P. Janeček [-] (83. P. Duha [-] ) , L. Sršeň [-] , M. Forejtek [-] - T. Voda [-] (62. M. Barták [-] ) , R. Pinkas [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Baše [-] (78. P. Tomášek [-] ) , V. Slánský [-] , M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] - O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] , J. Rezek [-] (67. L. Provazník [-] ) , A. Kupka [-] - M. Hovorka [-] , J. Tomášek [-]

ŽK: 26. M. Pavlas , 41. L. Sršeň , 57. P. Janeček , 60. A. Kajn , 77. D. Hořínek - 24. M. Hovorka . ČK: 70. A. Kajn , 76. M. Pavlas .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku