Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli krásných osm branek


0

V utkání bohatém na góly, dle předpokladů vyhráli hosté. Ale domácí jim zápas neodevzdali zadarmo a tak se zrodila branková přestřelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácím nestačil ani dvoubrankový náskok

Poslední tým tabulky, domácí Robousy, začali zápas skvěle. Již ve čtvrté minutě se ujímají vedení brankou Wedlicha. A když ve 14.minutě přidal druhý gól domácích Drbohlav, tak to vypadalo na první bodový zisk ve skupině o udržení. Jenomže hostům se hned vzápětí povedla kontaktní branka a bylo zle. Propustná domácí obrana nezvládala ataky hostí a do konce prvního poločasu ještě dvakrát inkasovala. A tak místo dvougólového vedení se šlo do kabin s jednobrankovou ztrátou.

Ve druhém poločase již hosté žádné drama nepřipustili

Druhý poločas se odehrál v režii hostujícího Tatranu Hostinné. Hosté se dlouho zastřelovali a trefovali hlavně tyče a břevno domácí brány. Až v závěru zápasu se za Tatran trefili Jakoubek a Nossek a rázem tady bylo "bůro". Domácím se dvě minutky před koncem povedlo alespoň snížit na přijatelných 3:5, brankou Tomáška.  Hostinné pořád bojuje o vítězství v této skupině o udržení. Bohužel Robousy ztrácejí na záchranu pořád víc a víc a již to budou mít hodně těžké.



Ohlasy k zápasu


SK HOŠEK Robousy
Zbyněk Materna - asistent trenéra - Robousy: Platí stále to stejné, dozadu hrajeme hodně slabě a z toho se odvíjejí naše výsledky. Na kdyby se nehraje, ale vedení 2:0 jsme ztratili velmi lehce, ale kdyby jsme soupeře ještě chvíli drželi pod tlakem vedení mohl být výsledek i lepší.

TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer vedoucí mužstva - Hostinné: Domácí se po našich hrubkách ujali dvoubrankového vedení. Do přestávky se nám podařilo skóre otočit . Ve druhé půlce jsme v závěru zápasu vstřelili dvě branky a potvrdili tak naše vítězství .



Sestavy


SK HOŠEK Robousy
L. Mauer [-] - J. Holec [-] , P. Karásek [-] , J. Kraus [-] (75. J. Machačka [-] ) , M. Štraub [-] (80. O. Vodička [-] ) - D. Brendl [-] , T. Tomášek [-] , J. Hanuš [-] , J. Holec [-] - L. Drbohlav [-] (46. F. Materna [-] ) , L. Wedlich [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - D. Hruška [-] , L. Horák [-] , T. Valeš [-] , D. Polák [-] - D. Nossek [-] , P. Šmucer [-] , D. Kracík [-] , R. Polák [-] (70. M. Filcsák [-] ) - D. Maličký [-] , M. Jakoubek [-]

Hráči zápasu: L. Wedlich - D. Maličký .
Počet diváků: 53.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku