0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín si upevnil první místo v tabulce


Branky


35. A. Grosu , 72. A. Grosu
0

Byl to souboj posledního celku s prvním. Průběh hry tomu zcela odpovídal a tak si Jičín upevnil první místo v tabulce. Robousy zůstávají bez bodu beznadějně poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po trvalém tlaku v prvním poločase, vstřelil Jičín pouze jednu branku

Hosté od začátku určovali ráz utkání. Domácí tým odolával až do 35. minuty, kdy se konečně prosadil Jíčínský Grosu a dostal svůj tým do vedení 0:1. Další šance již v prvním poločase zůstali nevyužity a tak se šlo do šaten s jednobrankovým vedením na straně Jičína.

Ve druhém poločase vstřelil Jičín pojišťovací druhý gól

Druhý poločas měl obdobný průběh jako ten první. Jičín útočil, snažil se vytvářet šance a domácí bránili. Tentokrát i domácí občas podnikali rychlé brejky a z jednoho z nich trefili spojnici břevna a tyče. Ale to bylo ze strany domácích vše. Jičín se opět prosadil po půlhodině hry, a Grosu svou druhou brankou hosty definitivně uklidnil. Podle všech předpokladů, Jičín v Robousech vyhrál a tímto potvrdil, že tabulku skupiny G chce vyhrát.



Ohlasy k zápasu


SK HOŠEK Robousy
Zbyněk Materna - asistent trenéra - Robousy: Výsledek odpovídá průběhu hry a postavení týmů v tabulce soutěže.

SK Jičín B
R. Mikolášek - trenér - Jičín: Derby se odehrálo bez zbytečné nervozity. Domácí ohrozili naší branku jednou střelou do spojnice, jinak jsme celý zápas byli lepším týmem a zaslouženě odvážíme tři body.



Sestavy


SK HOŠEK Robousy
L. Mauer [-] - J. Holec [-] , M. Chýlek [-] (46. J. Hanuš [-] ) , J. Bouchal [-] (65. O. Vodička [-] ) , M. Srb [-] - J. Kraus [-] (75. M. Štraub [-] ) , T. Tomášek [-] , F. Materna [-] , D. Brendl [-] - L. Wedlich [-] , L. Gritzer [-]

SK Jičín B
J. Drusan [-] - M. Mészáros [-] , D. Malý [-] , M. Šaroun [-] , L. Janda [-] - A. Grosu [-] , M. Kirschner [-] , T. Bucek [-] , V. Javůrek [-] - O. Kořínek [-] (70. P. Bryscejn [-] ) , L. Haken [-]

ŽK: 65. M. Srb , 79. M. Štraub - 65. O. Kořínek .
Hráči zápasu: M. Srb - A. Grosu .
Počet diváků: 38.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku