0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov vyhrál v Libáni a ta se nadále propadá


Branky


0

Libáň se ještě donedávna vyhřívala v popředí tabulky, ale poslední dobou se jí vůbec nedaří. No a právě dnešní soupeř ji odstrčil už na čtvrté místo v tabulce záchranářské skupiny G.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky, které od sebe dělilo sedm minut, rozhodly první poločas

Zápas se od začátku odehrával v poklidném tempu. Trutnov byl aktivnější a více se tlačil dopředu. Odměnou za větší snahu hostí byla první branka Chvaliny v 17. minutě zápasu. A když o sedm minut později přidal Vomočil druhou branku, tak to domácí srazilo do kolen. První poločas vyhráli hosté o dvě branky.

I ve druhém poločase dal gól pouze Trutnov

Aktivita domácích byla ve druhém poločase o něco větší než v prvním, ale na rozjetý Trutnov to nestačilo. Sice bylo dlouho na vážkách, jestli se domácím povede snížit a zdramatizovat tak utkání, ale branka ne a ne přijít. Byl to nakonec Trutnov, který tři minutky před koncem vstřelil branku a definitivně rozhodl o svém vítězství. Svůj druhý gól v zápase dal Chvalina. Libáň se sice snažila, ale když se týmu nedaří, tak se vstřelení gólu zdá pomalu neřešitelným úkolem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Pešta, vedoucí mužstva - Libáň: Zasloužené vítězství hostů

MFK Trutnov C
Marcel Kalhous, trenér - Trutnov: V poklidném sobotním utkání jsme si zaslouženě odvezli všechny body. Velký dík patří dorostencům, kteří dali přednost bétřídnímu zápasu před hokejem s Kanadou.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
L. Miech [-] - R. Mutzer [-] , J. Smetana [-] , J. Jůza [-] , M. Valnoha [-] - .. Papič [-] , M. Kalinka [-] , Z. Pešta [-] , O. Mička [-] - R. Balcar [-] , T. Macek [-] (65. J. Jůza [-] )

MFK Trutnov C
P. Dřímal [-] - P. Chvalina [-] , J. Vomočil [-] (86. R. Horáček [-] ) , L. Šimočko [-] , Z. Bělonožník [-] - O. Chráska [-] (65. M. Tůma [-] ) , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] , M. Kancok [-] - Z. Doubic [-] , M. Kulda [-]

Hráči zápasu: M. Kalinka - P. Chvalina .
Počet diváků: 59.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku