Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovou přestřelku vyhrálo Hostinné


Branky


0

V tomto zápase se domácí Tatran pokaždé dostal do vedení, ale hosté pokaždé dokázali vyrovnat. Tedy až na poslední branku domácích, na kterou už hosté nestihli odpovědět. A tak si Hostinné nechalo všechny tři body doma a hosté odjeli z prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli mírnou převahu hosté

V úvodu zápasu si vytvořili hosté mírnější tlak, ale domácí je do žádné tutové brankové příležitosti nepustili. Bojovalo se o každý metr trávníku a bylo vidět spousty soubojů o míč. Domácí se ujali vedení ve 26.minutě brankou Šmucera. Hosté z Milíčevse ovšem na brankovou odpověď dlouho nečekali. O čtyři minutky později se prosadil hostující Roman J. a bylo srovnáno. Až do konce poločasu již žádný tým branku nevstřelil a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Ve druhém poločase dali o branku víc lepší domácí

Do druhého poločasu se povedlo lépe vstoupit domácímu Tatranu. Vytvořil si tlak a šel taky do vedení v 52.minutě brankou Jakoubka. Tentokrát tlak Tatranu pokračoval, ale pojišťovací třetí branka ne a ne padnout. A tak přišel zákonitý trest v podobě vyrovnávací branky Romana M. v 73.minutě. Jenomže domácí pokračovali v náporu a odměnou jim byla branka Poláka z 83.minuty. V závěrečném tlaku se hostům již srovnat nepovedlo. V tomto zajímavém a bojovném utkání nakonec všechny body zůstali doma. Hostinné si upevnilo druhou pozici v tabulce a Milíčeves zůstala předposlední.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer vedoucí mužstva - Hostinné: Diváci viděli velmi bojovné utkání od začátku až do konce. V prvním poločase měli mírnou převahu hosté, na náš úvodní gól dokázali velmi rychle zareagovat a srovnat skóre. Ve druhé půli se převaha obrátila, šli jsme opět do vedení, nedokázali jsme ale z vyložených šancí výsledek potvrdit a hosté opět srovnali, v závěru zápasu jsme přidali další gól a dokázali ubránit vítězství. Všichni hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení po celou dobu zápasu.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - D. Hruška [-] , L. Horák [-] (62. D. Polák [-] ) , A. Rodr [-] , T. Valeš [-] - P. Šmucer [-] , D. Kracík [-] , R. Kosina [-] , R. Polák [-] - P. Petružálek [-] , D. Maličký [-] (32. M. Jakoubek [-] )

FC VTJ Milíčeves
R. Adamec [-] - M. Roman [-] , L. Novotný [-] , J. Březský [-] , J. Roman ml. [-] - T. Berný [-] , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] , L. Valtera [-] - J. Roman [-] , O. Chramovský [-]

ŽK: 32. D. Kracík , 75. A. Rodr , 89. R. Kosina - 70. L. Valtera , 71. O. Chramovský .
Hráči zápasu: P. Šmucer - R. Adamec , M. Roman .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku