0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dobříč vyloupila Nekrmíř, stačila k tomu jedna trefa!


Branky


0

Jedna branka ze třicáté minuty rozhodla o vítězi mezi Dobříčem a Nekrmíří

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do začátku čtvrtého zápasu podzimní části soutěže mezi TJ Nekrmíř a TJ Sokolem Dobříč vstoupili právě hosté o něco aktivněji. Vypracovávali si více příležitostí, první poločas více dominovali oni nad domácím celkem.

 

A herní projev a územní převaha vzala za své. Ve třicáté minutě po lehkém zmatku v domácím týmu na hřišti se po přihrávce do středu hřiště směřované na Levoru uvolnil právě Levora, který po delším úniku mezi bránícími hráči dokázal obejít několik protihráčů a nakonec i přesně zamířit! Ve 30. minutě tak Štěpán Levora otevřel skóre zápasu a udal svému týmu vedení 1:0...

Vodní hřiště

Druhou pětačtyřicetiminutovku poznamenal hlavně přírodní fakt, a to ne zrovna lehká průtrž mračen. Fotbalové, ve druhé půli už vyrovnané, střetnutí se tak změnilo z pohledu hráčů ve "vodní pólo".. Tyto podmínky nesvědčovaly kombinační hře, balón na vodě moc dobře "neklouzal" a brzdil se, v místech, kde nebyl malý rybníček byla zase jen tráva navlhčená a tam byl míč zase rychlejší... To vše přineslo řadu nepřesností a kráse fotbalu to nepřidalo..

 

Přeci jen se hráči dokázali dostávat do příležitostí, hodně šancí měli hosté, hlavně po nakopnutých balónech, ale neproměnily je. Ani domácí se nedokázali z nabídnutých možností prosadit, a tak druhý poločas skončil poměrem 0:0 - ve druhé půli nedokázali hráči hostů zužitkovat početní výhodu, která trvala přes 48 minut! .. Dobříč tedy veze z Nekrmíře tři body a v tabulce vstoupá vzhůru..



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobříč
Svoboda: V první půli jsme dominovali spíše my, dali jsme góla po úniku našeho hráče, bylo to jen na jednu přihrávku, rychlá akce. Druhou půli nám začalo pršet takže se to změnilo ve vodní pólo.. Šance tam pak ještě byly, mohli jsme zvýšit ale nestalo se tak.



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Loukota [-] - P. Sova st. [-] , K. Ondřej [-] (52. D. Jícha [-] ) , R. Albl [-] , P. Sova ml. [-] , J. Urbánek [-] , P. Štál [-] , P. Homola [-] , V. Šoul [-] , M. Kochan [-] , R. Hansal [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - M. Kondelík [-] , P. Zelenka [-] , V. Zeman [-] , P. Zelenka [-] , P. Nikolič [-] , Š. Levora [-] , D. Cink [-] , V. Schneider [-] , F. Souček [-] , J. Kusák [-]

ŽK: 50. K. Ondřej , 70. R. Albl - 32. P. Nikolič , 42. M. Kondelík . ČK: 42. M. Kondelík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LANG Josef - SARTINI Valentino (N), LEVORA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.