0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dioss venku i se štěstím zdolal Spartu Sulkov a je čtvrtý


Branky


0

Dioss Nýřany venku porazil Spartu Sulkov 3:0, podle Zdeňka Cinka i se štěstím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

V sobotním střetnutí čtvrtého kola podzimní části soutěže třetí třídy OP Plzeň-Sever na sebe narazily celky TJ Sparta Sulkov a TJ Dioss Nýřany B. souboj dvou velmi vyrovnaných celků jak kvalitně, tak i bodově zaváněl šlágrem kola...

 

Mnohem lépe do něj vstoupili hráči Diossu, kterým se povedlo dát první branku zápasu. V sedmé minutě hry unikl obránce Antonín Šelfl a nikdo jej nedokázal zastavit, nakonec ani brankář domácí Sparty ne. A mohlo být ještě hůře, ale následnou akci hostů už obrana domácích zastavila..

 

Zápas byl pozičně vyrovnaný, a mohlo být vyrovnáno i skórě, jenomže na straně hostů stál dvanáctý hráč - štěstěna. Ta je několikrát zachránila od inkasované branky..

Další branka nepadla delší dobu, až po půl hodině hry, v minutě třiatřicáté se dokázali podruhé přesně trefit hráči Nýřan. Tentokráte vzal na sebe zodpovědnost útočník Michal Kováč a ten napodobil Antonína Štefla přesnou ranou.

 

Do kabin tedy šli oba celky za stavu 0:2 z pohledu domácího týmu, a hlavně dom¨ácí Sparta musela zabojovat, neboť dotahovala dvougólové manko.

 

Stvrzení vítězství

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupily oba dva celky beze změny v sestavě a ta začala v plném proudu. Oba dva týmy se i ve druhém poločase prezentovaly vcelku pohlednou a nápaditou hrou, nadále pokračovaly šance bez proměněné branky v podání domácích, při některých i se zásahem gólmana hostů.

 

Přeci jen se diváci vstřeleného gĺo ve druhé půli dočkali, v 55. minutě navyšoval náskok z 2:0 na rozdíl tří branek záložník z číslem 11 Václav Tyml.

 

Dioss už niklam nespěchal, nevyvíjel už takovou útočnou snahu a spíše oragizovaně a hlavně účinně bránil. Domácí se jali dirigování, ale nakonec po celý zápas stříleli jen slepými. Nedokázali se gólově ve čtvrtém kole prosadit a tak nakonec z venku vezou Nýřany cenné tři body a předskočily Spartu v Tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany B
Zdeněk Cink: Herně to bylo vyrovnaný, my jsme dali rychle gól, ale měli jsme i dost štěstí. Rozhodně nebyli slabší, klidně mohli vyhrát. Dali jsme pak ještě dvě branky a to bylo rozhodující.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - J. Blahout [-] , M. Beran [-] (70. M. Janout [-] ) , M. Uzel [-] , L. Benedikt [-] , R. Valenta [-] , K. Batěk [-] , P. Pecháček ml. [-] , D. Králík [-] , M. Gruber [-] , P. Hejzek [-]

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - M. Kalibán [-] , M. Kováč [-] (75. V. Vácha [-] ) , M. Liška [-] , V. Hodek [-] , J. Šindler [-] (30. J. Šindler [-] ) , R. Šteffel [-] , V. Tyml [-] , M. Routschka [-] , A. Šejfl [-] , P. Královec [-]

ŽK: 35. J. Blahout , 75. M. Uzel - 31. V. Tyml .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SOPR Dušan - DUBSKÝ Jiří (N), VOZABULE Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.